- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 402
- Поени од реакции
- 88
Друже пробај поврзи си го рутерот преку мрежната,ја така напраив пред некој ден и сега фуче со 1-2 mb/s
Друже пробај поврзи си го рутерот преку мрежната,ја така напраив пред некој ден и сега фуче со 1-2 mb/s
Немам такви проблеми јас...Моментално кај мене нетов е падни-стани, го има па го снемува и така нпостојано прави. Еве го користам моментов кога има за да пишам, ме интересира има ли некој друг сличен проблем во лан мрежата ?
Немам рутер,само модем имам Motorolla..Друже пробај поврзи си го рутерот преку мрежната,ја така напраив пред некој ден и сега фуче со 1-2 mb/s
Ок.. фалаНема везе,само мислам дека треба да им се јавиш да те префрлат на лан
Еве и кај мене сега е добар нетот, фала на одговоротНемам такви проблеми јас...
море нека не те лажат дека немаат проблеми.. еден куп луѓе имаат само не пишале... еве и кај мене е така.. заникаде секој ден се полош..Моментално кај мене нетов е падни-стани, го има па го снемува и така нпостојано прави. Еве го користам моментов кога има за да пишам, ме интересира има ли некој друг сличен проблем во лан мрежата ?
Ни ја неам нет (преку вајрлес сум од кај комшијата)...Али очигледно ради тоа шо не плативме сметка...Кај мене последните три дена вклучувајќи и денес интернетот се случува да падне и да немам конекција и до 4-5 часа ако не и повеќе. Зборев со комшија(исти нет има) и он истото ми го кажа. Има некој сличен проблем?
Кај мене во неделата и во вторникот немаше по 4-5 саати. Се јавив и ми викаат вака:Кај мене последните три дена вклучувајќи и денес интернетот се случува да падне и да немам конекција и до 4-5 часа ако не и повеќе. Зборев со комшија(исти нет има) и он истото ми го кажа. Има некој сличен проблем?
Тоа ме интересираше , значи не е само до нас ( во Штип ) . Сметката ми е платена не е до тоа сигурно..Кај мене во неделата и во вторникот немаше по 4-5 саати. Се јавив и ми викаат вака:
"Господине знеме дека нема, проблемот е пријавен, се работи за прекин во струјата од страна на ЕВН. Проблемот не е од наша страна, моментално се работи за да се реши проблемот за некаде 5-6 часа би требало да биде решен."
Инаку не сум од Скопје, а пред 3-4 недели немаше 15 саати интернет цел град.
Pa kako da ne ja izbrisat koga lugeto gi utepaa od pcuenje majki sajki i kakvi ti ne drugi pcovki samo zatoa sto ne im pustaat Sportklub i Sportklub+ a znaat preku sovetot za radiodifuzija deka ostanatite operatori gi davaat legalno so kompletnite avtorski prava.Posle ova mislam deka Cabletel ke prevzeme nesto bidejki nema novi musterii bez Sportklub i Sportklub + a dobar del od starite korisnici im visat na konec poradi nedostatokot na tie famozni dva kanala.Си ја избришале групата од Фејсбук.Ова беше феил на незнам која![]()