A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88

Имам од старите пакети интернет 8/80,тука download вади 10mb/s,а на торенти ми симнува максимум со 650-700kb/s,дали е тоа максимумот што може да достигне,или треба да симнува побрзо,еден другар го има пакетот 8/200,и му симнува со 1mb/s..
Друже пробај поврзи си го рутерот преку мрежната,ја така напраив пред некој ден и сега фуче со 1-2 mb/s

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Моментално кај мене нетов е падни-стани, го има па го снемува и така нпостојано прави. Еве го користам моментов кога има за да пишам, ме интересира има ли некој друг сличен проблем во лан мрежата ?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Моментално кај мене нетов е падни-стани, го има па го снемува и така нпостојано прави. Еве го користам моментов кога има за да пишам, ме интересира има ли некој друг сличен проблем во лан мрежата ?
Немам такви проблеми јас...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Нема везе,само мислам дека треба да им се јавиш да те префрлат на лан

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
море нека не те лажат дека немаат проблеми.. еден куп луѓе имаат само не пишале... еве и кај мене е така.. заникаде секој ден се полош..

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.110
Поени од реакции
1.395
Си ја избришале групата од Фејсбук.Ова беше феил на незнам која:pos:

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Кај мене последните три дена вклучувајќи и денес интернетот се случува да падне и да немам конекција и до 4-5 часа ако не и повеќе. Зборев со комшија(исти нет има) и он истото ми го кажа. Има некој сличен проблем?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Кај мене последните три дена вклучувајќи и денес интернетот се случува да падне и да немам конекција и до 4-5 часа ако не и повеќе. Зборев со комшија(исти нет има) и он истото ми го кажа. Има некој сличен проблем?
Ни ја неам нет (преку вајрлес сум од кај комшијата)...Али очигледно ради тоа шо не плативме сметка...

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Кај мене во неделата и во вторникот немаше по 4-5 саати. Се јавив и ми викаат вака:

"Господине знеме дека нема, проблемот е пријавен, се работи за прекин во струјата од страна на ЕВН. Проблемот не е од наша страна, моментално се работи за да се реши проблемот за некаде 5-6 часа би требало да биде решен."

Инаку не сум од Скопје, а пред 3-4 недели немаше 15 саати интернет цел град.

beto10

Теле со визија
Член од
5 јануари 2009
Мислења
234
Поени од реакции
78
Кај мене во неделата и во вторникот немаше по 4-5 саати. Се јавив и ми викаат вака:

"Господине знеме дека нема, проблемот е пријавен, се работи за прекин во струјата од страна на ЕВН. Проблемот не е од наша страна, моментално се работи за да се реши проблемот за некаде 5-6 часа би требало да биде решен."

Инаку не сум од Скопје, а пред 3-4 недели немаше 15 саати интернет цел град.
Тоа ме интересираше , значи не е само до нас ( во Штип ) . Сметката ми е платена не е до тоа сигурно..
+ Кога се врати нетот не е баш стабилен(брз)..

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.205
Поени од реакции
6.245
Си ја избришале групата од Фејсбук.Ова беше феил на незнам која:pos:
Pa kako da ne ja izbrisat koga lugeto gi utepaa od pcuenje majki sajki i kakvi ti ne drugi pcovki samo zatoa sto ne im pustaat Sportklub i Sportklub+ a znaat preku sovetot za radiodifuzija deka ostanatite operatori gi davaat legalno so kompletnite avtorski prava.Posle ova mislam deka Cabletel ke prevzeme nesto bidejki nema novi musterii bez Sportklub i Sportklub + a dobar del od starite korisnici im visat na konec poradi nedostatokot na tie famozni dva kanala.

Kajgana Shop

На врв Bottom