Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Шпанија е пак мал фаворит според мене има повеке искуство од Германија али и Германија сеа веке сите младиве се се поискусни и Холанганите се тука некаде посебно ако се здрави Шнајдер и Робен​

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Хрватска требаше да тепа со најмалце 5 разлика за да биди најдобро вторпласирана репрезентација.
Па не е точно. Во таа ситуација Шведска ќе останеше на 21 бод додека Хрватска на 22 бода и нема врска гол разлика. Сега со победата Шведска има 24, Хрватска 22..

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.713
Поени од реакции
22.858
Никогаш Португалија не ми се допаѓала како репрезентација, ама за наредното ЕП, ми мириса на нешто поголемо за нив.
Иако и Франција и Италија ќе бидат далеку подобри од тоа што беа на последните две првенства(2008 и 2010).

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Во Ѕвезда на времето шутирал пенали, важел за добар изведувач, така на нет прочитав.
Да, шутираше и тоа добро шутираше пенали. Ама оттогаш (поминаа 8 години) ја не сум го видел да шутира
У таков натпревар, кој води у бараж за ЕП, да шутира некој играч, што обично не го прави тоа, хм...чудно е.

Не сум љубител на теории на заговор, ама ова многу ми смрди:cautious:

А

Анноун

Гостин
Па не е точно. Во таа ситуација Шведска ќе останеше на 21 бод додека Хрватска на 22 бода и нема врска гол разлика. Сега со победата Шведска има 24, Хрватска 22..
Хрватска 16 бода( одземени поените со малта)
Португалија 16 бода

Португалија подобра гол разлика во однос на Хрватска.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Eрменија изгуби вечерва многу несреќно ептен ми е жал што не отидоа во бараж али Ирците што изгубија со Франција минатите валификации им се врати сега . Кога ја прима тпката се гледа раката дека му е испружена .... ахх па после автогол си закопаа наивен и вториот гол беше исто грешка ....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wnu8_7RFRWs
--- надополнето: Oct 12, 2011 12:01 AM ---
raka.png

Позз Роби ...I saw you :P:D

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Најјако, сите три измени што ги направила Данска се со играчи со презиме Поулсен:pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Eрменија изгуби вечерва многу несреќно ептен ми е жал што не отидоа во бараж али Ирците што изгубија со Франција минатите валификации им се врати сега . Кога ја прима тпката се гледа раката дека му е испружена .... ахх па после автогол си закопаа наивен и вториот гол беше исто грешка ....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wnu8_7RFRWs
--- надополнето: Oct 12, 2011 12:01 AM ---
Прегледај го приврзокот 34936

Позз Роби ...I saw you :P:D
WTF, авто голов. :eek:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
WTF, авто голов. :eek:
Кога го видов реакцијата моја беше иста :eek: !!! У најдобра намера незнаеше дека е сам ... се случува и тоа во фудбалот (y) ...
--- надополнето: Oct 12, 2011 12:13 AM ---
http://www.youtube.com/watch?v=5K8NE8ifRPE&feature=mfu_in_order&list=UL

1.37 ПОГЛЕДНЕТЕ ХАНДАНОВИЌ НА ПЕНАЛОТ НА ВИДИЌ ШТО ПРАВИ СО ГЛАВАТА НА КАЈ ПОКАЖУВА !!! МЕНЕ МИ Е ОВА СУМЉИВО ЕПТЕН ....:)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
Сигурно ке има истрага од FIFA во врска со мечеот Словенија- Србија и ако се дознае дека е наместен меч да им се даде тројно поголеми казни од вообичано што се правилата, за на другите после да им е страв. Не бива ова веќе вака го упропастиа фудбалот.
После зошто не сме гледале балкански фудбал и зошто пропаѓал, ете зошто !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нека заврши Аргентина па се префрлам на Бразил. :)
Автогол на Луиз и црвен за Алвес, директен :) Него ако добро го разбрав коментаторот, стварно ли е ова последен настап на Роналдињо за Бразил?

Kajgana Shop

На врв Bottom