Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Kakvi pari be ako gi kaznat 5 godini nema da imaat reprezentacija... Iako so sigurnost ne moze i da se potvrdi dali e ili ne e sepak da ne zaboravime deka e losa utakmica za mestenje bidejki pobeda gi nosese vo baraz.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.713
Поени од реакции
22.858
Јоој, бев уверен дека нема шанси да е наместена, ама колку само ме разубедува видеото. :eek:
Ептен очигледно мавнува со главата и со раката покажува, Видич ептен млитаво ја шутна, па и не се ни нервираше многу откако го промаши пеналот. :cautious:
За натпревар кој одлучува влез во ЕП, ова е немогуче, ама кога се работи за Србија.....

В

Вори

Гостин
Сакаш да кажеш дека Немања Видиќ кој заработува 250.000 евра неделно ќе го купат со пари? Единствено ако му киднапирале дете, роднина, нешто слично би постапил вака. И порано голмани покажувале на некоја страна па не биле наместени. И да, донекаде е чудно што шутира тој... но тој е капитен и ја презел одговорноста кога е најбитно.
Не е работата за Видиќ.Можеби така бил договорот,можеби намерно Видиќ промашил за да има алиби за повлекувањето од репрезентација.
Еве прочитај сега,заедно со Дејо изгледа ќе се повлечеле.
Ништо не знаеме,се се сведува на претпоставки.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Видиќ ни еднаш не шутнал пенал за Манчестер, многу чудно што го ставиле него. Зашто напаѓачите не презедоа одговорност? Обично не верувам во теории на заговор ама ова е многу чудно.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.014
Поени од реакции
5.678
И Игор Митрески промаши со Русија... сега почнувате да ме освестувате :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.983
Поени од реакции
16.417
Не е работата за Видиќ.Можеби така бил договорот,можеби намерно Видиќ промашил за да има алиби за повлекувањето од репрезентација.
Еве прочитај сега,заедно со Дејо изгледа ќе се повлечеле.
Ништо не знаеме,се се сведува на претпоставки.
Е*бате професионалецот ако се повлекува после еден промашен пенал. Имаше тој уште многу да изигра за репрезентацијата. А за Дејо, па и време му е веќе.
Нема везе, толку му беше и силата на Србите, не заслужија со таква игра да играат бараж, а камо ли и да се пласираат на ЕП.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.727
Сакаш да кажеш дека Немања Видиќ кој заработува 250.000 евра неделно ќе го купат со пари? Единствено ако му киднапирале дете, роднина, нешто слично би постапил вака. И порано голмани покажувале на некоја страна па не биле наместени. И да, донекаде е чудно што шутира тој... но тој е капитен и ја презел одговорноста кога е најбитно.
или ја презел одговорноста он да биде тој што ќе промаши. :)

Чудна работа, сумливо у секој случај, ма да сепак не верувам дека ова би го наместиле.

Пет пати повеќе пари ќе ќарат од пласман на ЕП отколку на 3.10 коеф., али Балкан, евритинг ис посибл...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Видиќ ни еднаш не шутнал пенал за Манчестер, многу чудно што го ставиле него. Зашто напаѓачите не презедоа одговорност? Обично не верувам во теории на заговор ама ова е многу чудно.
Наместена е постои некој над Видич кој му кажал дека треба да промаши и нема заебанција големи пари се во прашање изгледа...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.473
Во Ѕвезда на времето шутирал пенали, важел за добар изведувач, така на нет прочитав.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Daj ne zborete gluposti na Kolarov, Stankovic, Vidic, Krasic, Jovanovic... Im bile potrebni pari? Nema vrska ova Srbive bea ocajni i toa e toa plus mecot odlucuvase za baraz.. A Slovenija zasto ja "mestela" ?Suspenzija za ova ne ja spasuvaat ni 500.000e

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Да не тераме вакви муабети, али у секој случај стварно сомнително. Плус, мислам дека и лобот можеше да се одбрани.

Kajgana Shop

На врв Bottom