ако не знаеше отидоа 2-3 коли да се следи натпреварот..Атентаторе, полека... Ние како на кошарка, така и ракомет, си навиваме за клубот без разлика со кој игра, од каде ти таа информација дека само против Борец сме навивале? Играчите ваши не беа ниту еднаш наплукани, туку се плукаше по судиите и затоа имаше и мал прекин, дојди види, па коментирај, не само од рекла-казала... Ако сте имале бојкот, зошто не дојдовте да гледате само? Оти нели така ќе идете и во Велес, како вистински ултраси
Дојдоа Кире лани играше за нас со машко друштво и друга кола беа девојки со нив... Ако гледаме така и лани во Прва лига од тука отиде еден автобус и неколку коли за Велес и што сега? Најјаки сме, а?ако не знаеше отидоа 2-3 коли да се следи натпреварот..
Абе друже,а што очекуваш да ти каже играч на Борец?Ја разговарав лично со играч на Борец и ми кажа шо и како било....и крај веќе...имаме поквалитетна екипа и играчи но имаме внатрешни проблеми во екипата кои нажалост сеуште не се решени.....О.Поле покажува дека нема да биде лесен противник на домашен терен...шо беше беше...ги замолувам сите велешани да не провоцираат оти не е форумов место за мерење...трибината и теренот е местото...има време ќе се видиме...
Абе џабе галамиш еј ...нема врска дека навивачите ги плукале играчите туку судиите, а како второ дури и на трибината кај навивачите имаше двајца играчи на борец (едниот поради незнам кој причини не беше во состав а другиот порано играше за Овче Поле па најверојатно за тоа не сакал да игра) двајцата ваши играчи нормално си гледаа никој ништо не им рече дури кога на еден од играчите на борец му дадоа црвен он си се симна во ходникот помеѓу двете трибини и нормално си гледаше никој ништо не му рече(освен во моментот кога го напраи црвениот) ... а судиите ги снајде тоа што и требаше најмалку 3-4 пенали досудија откако играчите на борец им беше направен фал на 7-8 метри ... глупа работа .......Вистина ли е дека навивате само против нас незнам што е проблемот очекувам да ми кажете и зошто !??!?!? Многу коректно сте се однесувале кон играчите сте ги плукале аа??? Домаќински во Велес ќе ви биде се тоа вратено не се секирајте Имаме бојкот иначе ќе присуствувавме ама затоа гледам вие не сте па ве каниме наредно коло да дојдете нели како вистински ултраси како дома така и на гости )))
абе кај виде дека спомнав ја нешто од тоа погоре шо го наброја...само реков ми кажа шо и како било и крај на приказната..помина..пишав..не е форумот место за мерење на квалитети...теренот и трибината е местото..ќе се видиме па ќе коментираме...долга е сезоната...види убаво шо пишав...О.Поле покажува дека нема да биде лесен противник на домашен терен...смири срасти...Абе друже,а што очекуваш да ти каже играч на Борец?
Супер беше,црвен тепих ни постелија,громогласен аплауз,Овче Поле си беа подобри од нас,реален резултат нерешено .Тоа сакаш да ти каже?????
Размисли малку..
Плукање по играчи немаше,само беше пцуен вашиот играч што беше исклучен и што бараше некаква си правда.
Па не мислам нема сомнеж дека судиите беа најглупи што може да бидат ама па до толку ли бе .... се дига бекот на борец од 8-7 метри да шутира му прават фал од страна и од напред нашиве овчеполци и овој пенал за борец и две минути за играч на овче поле ма дај молим ти се .....откако ќе го мине одбранбениот играч и ако овој го влече од позадитоа е веќе пенал а не човекот не го ни минал само 9 требаше да суди фино лепо а овој так пенал и тоа 3 пати едно по друго ..... не промислена работа , тоа и рфм малку треба да пази па неможат судиите што судат во регионална и втора лига да судат и во прва лига првата лига на пример за сега незнам ама лани на пример беше едно 2-3 пати поквалитетна од втората .....абе кај виде дека спомнав ја нешто од тоа погоре шо го наброја...само реков ми кажа шо и како било и крај на приказната..помина..пишав..не е форумот место за мерење на квалитети...теренот и трибината е местото..ќе се видиме па ќе коментираме...долга е сезоната...види убаво шо пишав...О.Поле покажува дека нема да биде лесен противник на домашен терен...смири срасти...
--- надополнето: Oct 9, 2011 1:50 PM ---
а тие судии да знаете дека секаде прават проблеми....и секаде судат непромислено...се губат едноставно
Тој што игра крило не даде ниту еден гол, според мене слаба партија прикажа, додека бекот постигна еден гол од пенал и уште еден од игра (мислам)...како изиграа браќата трчкови колку гола дадоа ?
Се изврза малце простено ти е )) аххаха Нема веза може грешно сум разбрал , а ако идевме ние секако дека ќе го оставевме Борец да гледаме со аматери како вади Х а ние да седевме кежуал на трибина НЕМА ШАНСА . Како и да е дома 1 ја вадиме со вас )Атентаторе, полека... Ние како на кошарка, така и ракомет, си навиваме за клубот без разлика со кој игра, од каде ти таа информација дека само против Борец сме навивале? Играчите ваши не беа ниту еднаш наплукани, туку се плукаше по судиите и затоа имаше и мал прекин, дојди види, па коментирај, не само од рекла-казала... Ако сте имале бојкот, зошто не дојдовте да гледате само? Оти нели така ќе идете и во Велес, како вистински ултраси
Друже, како кажуваш како вие да сте рамо до рамо со Кил, Барселона, Хамбург итн., па ние аматери... Не сте ни вие нешто посебно, искуството во Супер лигата е пресудно помеѓу овие два тима... Лани нашиот голман и Василевски беа кај вас во Борец, Павловски е играч кој игра 10 години Супер Лига и поранешен репрезентативец на Македонија, голманот наш Цаци, исто така бранеше во ВВ Тиквеш долго време, браќата што играат кај нас од Велес, исто така биле дел од Борец, Панев беше играч на РК Климент Охридски од Охрид и ВВ Тиквеш итн. итн... Значи кога ќе видиш и не сме така аматери како што викаш...Се изврза малце простено ти е )) аххаха Нема веза може грешно сум разбрал , а ако идевме ние секако дека ќе го оставевме Борец да гледаме со аматери како вади Х а ние да седевме кежуал на трибина НЕМА ШАНСА . Како и да е дома 1 ја вадиме со вас )
Не е во недела,утре е мечот...(сабота)во 17 часот...Во Недела, Овче Поле гостува на РК Битола во Битола... Натпреварот започнува во 17:00 часот
***** не е тачно тоа ..... левото крило -Саше даде барем 1 гол а брат му реализираше најмалку 2 пенала и плус 1-2 од игра .....Тој што игра крило не даде ниту еден гол, според мене слаба партија прикажа, додека бекот постигна еден гол од пенал и уште еден од игра (мислам)...