NBA 2K12

Кој ли ке биде на насловна во новата NBA 2K12

• Лери Брд

Гласови: 15 26,8%
  • Меџок Џонсон

Гласови: 13 23,2%
  • Мајкл Џордан

Гласови: 32 57,1%

• Вкупно гласачи
    56
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
ХАХАХАХА вчера шо ми се деси, не ми се веруваше, играм со лејкерс, и артест дава тројка, и таков запален се улетува и се качува на записничка ко нездрав :pos::pos::pos: излеа имало таков настан у нба па од таму им дошла идеа и у играва да го вметнат
Да, истото и мене ми се случи со лејкерси. Иначе не сум многу љубител на НБА, некои игри онака ги сумнувам од што имам неограничен лимит, исто така беше и со НБА. Од кога ја инсталирав воопшто нени ја пуштив, а успат брат ми ја играше. Мене воопшто не ме влечеше. Преге како што кажав онака информативно реков ај да изиграм една утакмица, да видам што е како е и искрено доста сум задоволен. Екстра гејмплеј, за вака ко мене човек што не е фан на некоја игра, тешко дека ке ми привлече внимание а со НБА тоа се случи. Само со изиграна ЕДНА утакмица играва дефинитивно ме зарази :)
Супер игрица. Бравос за 2К

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Мене 90% од поените ми се тројки... Ален и Пирс ко ненормални шутираат. Кај да видам на кое ниво играм уствари?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Мене 90% од поените ми се тројки... Ален и Пирс ко ненормални шутираат. Кај да видам на кое ниво играм уствари?
Со селтикси а!?
Дај кажи каков е рејтингот на големата 4ворка.Пирс, Ален, КГ, Рондо...
Не ми текина кај се мештеше ниво, но најјако е Hall of Fame.
Почепкај во синтезите, менито и не е баш лесно за да го навикниш

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
Убаа играва а? лани ја пропуштив поради ПЕС 11 ама оваа година изгледа ќе биде обратно :)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Крадок или долг одговор!?
Краток: Тој што игра појма нема како се игра играва!
Долг: Прво нивото на играта е Аматер или послабо. Намести Хал оф Фејм па тпгаш прави видеа, а не да се брука вака.
Во напад шутира од неизградени позиции. Нможе ти со секој играч да шутираш од кај сакаш и да има двајца играчи пред тебе, нормално дека ке промаршиш. Се шутираат оние отворени удари, нападите треба да течат полека и стрпливо.
Со Рондо ке асистираш и правиш влезови, со Ален ке маваш 3јки, со пирс ке шутираш од сите позици, вклучувајки и влезови, со КГ ке се бориш под обрач и ке шутираш од полудистанца...
Одбрана катастрофа. Прво и прво на ниту еден скок шут не направи блок на време. Второ пробуваше да удвои неколку играчи. Грифин не се удвојува со двајца високи играчи. Еден виск треба и еден низок( читај Рондо) кој ке му ја украде топката. Често пати забораваше играчи на отворе шутеви.
едноставно играта не се игра вака. Прво научетеги основите на играта па после правете видеа, не се бламирајте безвезе.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.618
Поени од реакции
88.139
Крадок или долг одговор!?
Краток: Тој што игра појма нема како се игра играва!
Долг: Прво нивото на играта е Аматер или послабо. Намести Хал оф Фејм па тпгаш прави видеа, а не да се брука вака.
Во напад шутира од неизградени позиции. Нможе ти со секој играч да шутираш од кај сакаш и да има двајца играчи пред тебе, нормално дека ке промаршиш. Се шутираат оние отворени удари, нападите треба да течат полека и стрпливо.
Со Рондо ке асистираш и правиш влезови, со Ален ке маваш 3јки, со пирс ке шутираш од сите позици, вклучувајки и влезови, со КГ ке се бориш под обрач и ке шутираш од полудистанца...
Одбрана катастрофа. Прво и прво на ниту еден скок шут не направи блок на време. Второ пробуваше да удвои неколку играчи. Грифин не се удвојува со двајца високи играчи. Еден виск треба и еден низок( читај Рондо) кој ке му ја украде топката. Често пати забораваше играчи на отворе шутеви.
едноставно играта не се игра вака. Прво научетеги основите на играта па после правете видеа, не се бламирајте безвезе.
Мислев на графиката и гејмплеот, а не како игра ботот :D

Ф

Фил Ајви

Гостин
Кај да видам на кое ниво играм уствари?
Кога ќе влезеш во главното мени прво Esc -> Options -> My NBA-> Gameplay

Има некој победа против Hall of Fame?

Се изнамачив со All Stars West против Rookie и Cleveland се држам 1/4 и нешто плус после ми го трескаат газот од паркет. Инаку сега за сега на Pro играм.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
ја симнав играва ама ова AVG нонстоп ме замара дека кракот е вирус. симнав 5 крака и на сите исти вирус ми дава.дај некој нека даде линк од кракот да видам дали ќе ми излезе истиот вирус или стварно биле со вирус краковиве.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
ја симнав играва ама ова AVG нонстоп ме замара дека кракот е вирус. симнав 5 крака и на сите исти вирус ми дава.дај некој нека даде линк од кракот да видам дали ќе ми излезе истиот вирус или стварно биле со вирус краковиве.
Изволте.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
ја симнав од piratebay верзијата со најмногу сидс, арно ама ја инсталирав, ама нема крак у играта, симнав некој кој не работи, некој да не заглавил ко мене да помогне ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom