- Член од
- 16 јануари 2009
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.068
Абе греота ми е да го избришам ми дојде со компјутерот во пакет и до 2018 имам лиценца
Иначе играва ми изгледа многу подобра од лани ама се ми изгледа дека нема да ја пробам
Абе греота ми е да го избришам ми дојде со компјутерот во пакет и до 2018 имам лиценца
Моја препорака за играње на хал оф фаме.Кога ќе влезеш во главното мени прво Esc -> Options -> My NBA-> Gameplay
Има некој победа против Hall of Fame?
Се изнамачив со All Stars West против Rookie и Cleveland се држам 1/4 и нешто плус после ми го трескаат газот од паркет. Инаку сега за сега на Pro играм.
Не се знае уште, надежта последна умира, ке видиме што ке се договорат... ај и јас забегав сега Оф топикОваа година од НБА само игра ќе има - без реалност
Епа мачи се тогаш, што друго да ти кажам....Абе греота ми е да го избришам ми дојде со компјутерот во пакет и до 2018 имам лиценца
дај прати линк жити мајкаКонечно најдов линкови за PS2
Нормално дека може. Еден од вас ке игра со тастатура а другиот со џејстик(рачка таму како ги викате незнам). А може и двајцата да играте со рачки. Мислам дека за ова прашуваше.Може со братчето еден против друг да играме или тешко???
Да знам дали да ја симнувам(ако може за двајца ок ако не ништо работа)