NBA 2K12

Кој ли ке биде на насловна во новата NBA 2K12

• Лери Брд

Гласови: 15 26,8%
  • Меџок Џонсон

Гласови: 13 23,2%
  • Мајкл Џордан

Гласови: 32 57,1%

• Вкупно гласачи
    56
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Абе греота ми е да го избришам ми дојде со компјутерот во пакет и до 2018 имам лиценца :)
Иначе играва ми изгледа многу подобра од лани ама се ми изгледа дека нема да ја пробам :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.151
Поени од реакции
46.213
Пробав на суперстар .... fffffffuuuuuuuuuuuu, и тоа со наместени слајдери али подесени за allstar, а без слајдери .... FFFFFFFFFUUUUUUUUWWHAAAAAATHAAAVEEEEIIIDDDDDDONE.

Наоѓајте на нет слајдери, без нив нема шанса да ја играте на потешките нивоа, ја најверојатно на allstar ќе ја терам дур ја научам, па потоа ќе сменам али со подесени слајдери нормално, иначе вака нема теорија, невозможно е да се победува противникот.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Оваа година од НБА само игра ќе има - без реалност :)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Кога ќе влезеш во главното мени прво Esc -> Options -> My NBA-> Gameplay

Има некој победа против Hall of Fame?

Се изнамачив со All Stars West против Rookie и Cleveland се држам 1/4 и нешто плус после ми го трескаат газот од паркет. Инаку сега за сега на Pro играм.
Моја препорака за играње на хал оф фаме.
Во играта постојат опции за сигурност на шут. Тие се наместени 50% за тебе и 50% за компјутерот.
Моја препорака е за компјутерот да ги намалита не 45-46% за да се добие на реалност. Бидејки јас играм 12 минути четвртина ке треба да давам минимум по 150 поени по натпревар за по натпревар. И се губи на реалност тука.
Вака ке бидете колку толку поизедначени, значи нема да ги гаѓаат толку лесно оние ненормални шутеви(со човек прет тебе, шутнато од кознајт каде, случаен шут од свртување,). Значи ако се поставите во одбрана подобро потешко ке погодат.
Јас 11 ја играв вака и сезоната ја завршив со просек од 99 поени по натпревар и 97 примени
--- надополнето: Oct 10, 2011 6:15 PM ---
Оваа година од НБА само игра ќе има - без реалност :)
Не се знае уште, надежта последна умира, ке видиме што ке се договорат... ај и јас забегав сега Оф топик:D

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Конечно најдов линкови за PS2 :D

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Конечно ја симнав играва и ја инсталирам сега.
За вечер или утре планирам да напишам кратка рецензија за моите впечатоци во играва, подобрувања,...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Изиграв една партија, ги растурив Далас на Hall of Fame со Чикако :D Мада имам искуство од NBA 2K, цела година играм на 2K11 :) Инаку мора да признаам дека на 2K12 е потешко да победиш, ама сепак се победува.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Играм сезона и една четвртина за мене трае 3 минути, а останатите мечеви по 12 минути, како да наместам на сите утакмици една четвртина да е 3 минути?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Проблем. Ми треба ваша помош дечки, инаку ништо од мојата рецензија:(
Најверојатно е до кракот. Играва кочи после 1-2 минути од уклучувањето. Прочитав на торентите тој проблем се случувал поради кракот најчесто.
Ја симнав NBA.2K12-3DM верзијата од пиратебај.
Сега кеној може во ПП да ми го прати кракот, или каде да најдам исправен крак.
Значи барам проверен да не талкам по торентиве за џабе.
БЛАГОДАРАМ
--- надополнето: Oct 11, 2011 2:39 PM ---
Средив
--- надополнето: Oct 11, 2011 2:57 PM ---
Ноуп проблемот уште постои.:( Сега закочи на пола утакмица.
Некое решение, новв крак...!?
ПС Лери е направен закон:)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ај ќе ве молам некој да ми прати у ПП торентот кој го симнал и си игра без проблем, јас веќе три верзии симнав ни една не чинеше. Чекам црвенко у сандаче :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Може со братчето еден против друг да играме или тешко???
Да знам дали да ја симнувам(ако може за двајца ок ако не ништо работа)

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.612
Поени од реакции
2.235
Може со братчето еден против друг да играме или тешко???
Да знам дали да ја симнувам(ако може за двајца ок ако не ништо работа)
Нормално дека може. Еден од вас ке игра со тастатура а другиот со џејстик(рачка таму како ги викате незнам). А може и двајцата да играте со рачки. Мислам дека за ова прашуваше.
А за да можете да играте онлајн ке треба да почекате да направат таков крак, ако воопшто направат;)

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.319
Поени од реакции
5.663
Од играва само My Player играм другово не ми прави кеф.. освен со татко ми - стар да не кажам ХАРД КОР гејмер е тогаш играме 1 на 1 вака сам да земам да играм не знам некако без врска ми е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom