- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.532
- Поени од реакции
- 4.143
ЗА недела враме ќе излезе ПСД Пач кој лани беше топ почекај малкуДајте бе некој асален пач... овај PESedit не чини...
ЗА недела враме ќе излезе ПСД Пач кој лани беше топ почекај малкуДајте бе некој асален пач... овај PESedit не чини...
и јас го имав истиот проблем со PESedit 1.1 пачот... господ знај шо е проблемот...Abe ja install igrata go simnuvaj toa .dll i simnuvam crack i mi vika failed to initialize i mi dava don't send ... aj ako imate nekoj link za crack sto mislite deka ke raboti ili nesto sto moze da me spasi .. pomagajte ))
http://www.fileserve.com/file/uVGnCrk/dt05_e.img - eve ova treba da se stae u img ... znaes toa ... Program files ( x86) / KONAMI / Pes 2012 / img ... staj go tamu i uzivaj siАбе симнав од замунда се 2012 ама на германски шо е .. ! е има ли некој фајл да се стави некаде за да биде на англиски .. . !!
Заборавив да напишам иначе воа прашање го постаив коа ја инсталирав песот .. и на инсталацијата ми беше на германски ја инсталирав менито на англиски ми е .. ! иначе у секој случај фала .. !http://www.fileserve.com/file/uVGnCrk/dt05_e.img - eve ova treba da se stae u img ... znaes toa ... Program files ( x86) / KONAMI / Pes 2012 / img ... staj go tamu i uzivaj si
Ќе има официален DLC од Konami, сега на 11Ај кажете дали има официјален пач со сите трансфери , и дали ке има воопшто ?
KONAMI's free available download is going to be released on October 11th and will update the club teams regarding transfers. KONAMI also updates the abilities of players and teams.
Additionally, the DLC will include 13 news boots from adidas, Puma & Nike. 29 teams will get new kits, including Real Madrid , Sporting Club and Bayer 04 Leverkusen.
Фала за информацијатаЌе има официален DLC од Konami, сега на 11
Повеќе инфо:
delete that shitty game !На крајот на сезоната завршив 14, со 48 бодови и тако даље
Ова е крајно ретардирано, не личи на игра.
Game Level: Super Star, 10min натпревар.
Подоле од 4 место немам завршено на ниедна ПЕС до сега. Не знам што да кажам искрено.Прегледај го приврзокот 34685
Па пробај на полесен левел,Регулар или Професионал!На крајот на сезоната завршив 14, со 48 бодови и тако даље
Ова е крајно ретардирано, не личи на игра.
Game Level: Super Star, 10min натпревар.
Подоле од 4 место немам завршено на ниедна ПЕС до сега. Не знам што да кажам искрено.
Значи во една игра која секоја година добива продолжение како ПЕС, ФИФА или било која друга, најјакиот левел треба да се 90% ист секоја година, а не тука испаѓа како TOP PLAYER да е 5 пати потежок од истиот, но на ПЕС 2011. Логика?Па пробај на полесен левел,Регулар или Професионал!
Па според мене добро направиле.Не ми беше интересно секоја сезона да се борам за титула и тоа со некој послаб тим како Нотингем,Билбао и други такви тимови.Значи во една игра која секоја година добива продолжение како ПЕС, ФИФА или било која друга, најјакиот левел треба да се 90% ист секоја година, а не тука испаѓа како TOP PLAYER да е 5 пати потежок од истиот, но на ПЕС 2011. Логика?
CoD која е различна во секој можен поглед од ПЕС, најтешкиот левел или што и да е, е ист(или минимално различен.
Јас не знам овие што направиле.