Фан Клуб: Вардар

П

Паспарту

Гостин
Јас сум од Сопиште, и ја со уште двајца другари ги правевме тие натписи :D И кај и да игра Вардар, нас мама ни се ебала, со триста автобуси треба да идеме...но за Вардар и до Сибир !!! :)
Да сте живи и здрави... :)

24ка па 2ка или 24ка па 23ка, такви се опциите во моментов. Е сега ако се игра на Цементара, тогаш пешки :)
--- надополнето: Oct 6, 2011 9:19 PM ---
Инаку не знам што е работава, но изгледа само јас мислам дека 11 Октомври се многу добра екипа :) И покрај катастрофалните резултати што ги имаат, мислам дека без проблем со ваков тим можат да остварат опстанок. Сите противници се со ист квалитет, само Работнички отскокнуваше, а нив како што кажав пред недела дена ги сакам во финале, да го осетат товарот на "домашниот терен".

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Васовски веројатно повторно има проблеми со коленото. Му отекло на тренинг пред некој ден. Излеа ќе иде у Германија на прегледи повторно. Штета :(
Повредите му ја уништија кариерата тотално.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Зашто дозволија навивачите да се смени името на клубот во Вардар 2011??Момци тоа е срамота за нашиот најтрофеен и најпознат клуб кој сите го сакаат, многу европски тимови биле во втора Лига но никој не се решил да смени име на клуб за да остане во прва Лига ...Еве само нека ви текне што се случи со Динамо кога Туџман им го смени името во Загреб,му ја запалија ложата на Максимир ќе го убиеа човекот со такви работи не смее да се игра али кај нас бидејќи нема дух никаков утре може и името да ни е ВардарСлога и сите пак ќе се радуваат... За мене тоа е срамота .позз YNWA

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.531
Зашто дозволија навивачите да се смени името на клубот во Вардар 2011??Момци тоа е срамота за нашиот најтрофеен и најпознат клуб кој сите го сакаат, многу европски тимови биле во втора Лига но никој не се решил да смени име на клуб за да остане во прва Лига ...Еве само нека ви текне што се случи со Динамо кога Туџман им го смени името во Загреб,му ја запалија ложата на Максимир ќе го убиеа човекот со такви работи не смее да се игра али кај нас бидејќи нема дух никаков утре може и името да ни е ВардарСлога и сите пак ќе се радуваат... За мене тоа е срамота .позз YNWA
Човече си се регистирал за да пишеш ваков пост?
Вардар 2011o_O
Не ни помислувам пак да ја почнувам оваа тема. Зборевме милијарда пати досега за ова. Се гледа како прво дека си тотално неинформиран за случувањата во Вардар, а со постот се поставуваш како некој душебрижник...
Ако те интересира, повели побара едно сто страни претходно и види што како.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Човече си се регистирал за да пишеш ваков пост?
Вардар 2011o_O
Не ни помислувам пак да ја почнувам оваа тема. Зборевме милијарда пати досега за ова. Се гледа како прво дека си тотално неинформиран за случувањата во Вардар, а со постот се поставуваш како некој душебрижник...
Ако те интересира, повели побара едно сто страни претходно и види што како.
Се регистрирав онака а прво што отодов е у спорт и ми текна за Вардар и затоа пишав..Не е работата за информирање или за неинформирање јас знам дека Вардар од оваа сезона е Вардар 2011 тоа значи дека името е сменето ,нишо не казав што веќе не знаете само прашав зашто навивачите се сложиле со сето тоа..

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.531
Се регистрирав онака а прво што отодов е у спорт и ми текна за Вардар и затоа пишав..Не е работата за информирање или за неинформирање јас знам дека Вардар од оваа сезона е Вардар 2011 тоа значи дека името е сменето ,нишо не казав што веќе не знаете само прашав зашто навивачите се сложиле со сето тоа..
Па уште од старт си грешка, а тоа за нас е провокација.
Името на Вардар си е Вардар, незнам за каков Вардар 2011 зборуваш...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
(y)
За аватарот :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.531
Загрозена кариерата на Тетовче. После прегледите во Германија ќе се знае дали предвреме ќе се пензионира:confused:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Загрозена кариерата на Тетовче. После прегледите во Германија ќе се знае дали предвреме ќе се пензионира:confused:
Стар е веќе, коленото му е премногу оптеретено...сам си го одложува крајот на кариерата зошто уште му се игра тоа е очигледно !!! После толку повреди колку пати се враќаше се гледа дека има голема љубов за фудбалот ... Друг 100 пати ќе се откажел после толку јаки повреди ...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Голем борец е Тетовче. Верувам дека ќе успее да ги надмине проблемите со повредите и ќе заигра повторно во дресот на Вардар!
--- надополнето: Oct 7, 2011 1:15 PM ---
Во едно сум сигурен за тебе , а тоа е дека немаш појма!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Голем борец е Тетовче. Верувам дека ќе успее да ги надмине проблемите со повредите и ќе заигра повторно во дресот на Вардар!
--- надополнето: Oct 7, 2011 1:15 PM ---

Во едно сум сигурен за тебе , а тоа е дека немаш појма!
Добро тоа е твое мислење ,не реков јас ништо лошо , само вистинава на сите трн у око им е а и мене ми е али тоа е..

Kajgana Shop

На врв Bottom