Nonteizam
Полихистор
- Член од
- 13 декември 2008
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 795
LOL... Фала ти Psyside, добро ме изнасмеа...FIXED.
LOL... Фала ти Psyside, добро ме изнасмеа...FIXED.
Филмот е профи тууу од кога не сум го гледал да му удрам некоја ѕвездичка на имдб и да видам во видеотека "торент" дали го имаатГо гледав Unforgiven , оскар земал филмот за 92ра . Некако , очекував повеќе како филм со Оскар и за толку добра оцена на IMDB.
Го има по торенти?Drive e одличен. Не знам како да го опишам моментално, ама ќе пробам. Атмосферата е ко во модерен филм на Кјубрик. Арт филм + филм noir + меланхолија + чуден(одличен) саундтрак и мадафака перформанс од Гослинг.
Да, на замунда. Dvdscr е, ама го глеав на убав телевизор, џам беше.Го има по торенти?
Сигурно е ова препорака за сите, особено за ЈонзеBad Teacher (2011)
Тоа треба секој да го види ако сака да се згази од смеење, не е интересно да се раскажува
Не сваќам за кој филм се работи?107.. Оh IMDb, you so silly.
Не ми се пишува, преценет филм.
Drive. Сега ќе шкртнам кратка рецензија.Не сваќам за кој филм се работи?
Saving Private Ryan?последно гледан филм ми е "Enemy at the Gates" невораватно нешто моќно незнам во мене влезе филмот барам и други вакви филмчина предлози??
Silence of the LambsЕ ова е филмчиште http://www.imdb.com/title/tt0289765/
Ми беше гледан многу одамна па и скоро го заборавив добро ми дојде рефрешот од почеток имајќи предвид дека сигурно ретко кој не го гледал и првиот дел воедно и прв сниман the silence of the lambs
Значи јасно е како е распоредот али Red Dragon е сценарио пред The Silence of the Lambs односно пред да се појави женската детектив пред да го затворат Ханибал. А овој последниот не ми е гледан мислам дека само ја расипува трилогијата.Silence of the Lambs
Hannibal
Red Dragon
Hannibal Rising
Вака е редоследот. И одлични се за маратонче. Четвртиот веќе е без Хопкинс така да губи дел од тензичната и морбидна атмосфера. Ама вреди да се погледне колку за комплетирање на приказната.
Sequel, prequel.. и такви ствари. Небитно, интересно е гледање како што се излезени. Јас така ги гледав.Значи јасно е како е распоредот али Red Dragon е сценарио пред The Silence of the Lambs односно пред да се појави женската детектив пред да го затворат Ханибал. А овој последниот не ми е гледан мислам дека само ја расипува трилогијата.