Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.786
- Поени од реакции
- 18.541
107..Оh IMDb, you so silly.
Не ми се пишува, преценет филм.
Не сваќам за кој филм се работи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
107..Оh IMDb, you so silly.
Не ми се пишува, преценет филм.
Drive. Сега ќе шкртнам кратка рецензија.Не сваќам за кој филм се работи?
последно гледан филм ми е "Enemy at the Gates" невораватно нешто моќно незнам во мене влезе филмот барам и други вакви филмчина предлози??

Е ова е филмчиште http://www.imdb.com/title/tt0289765/
Ми беше гледан многу одамна па и скоро го заборавив добро ми дојде рефрешот од почеток имајќи предвид дека сигурно ретко кој не го гледал и првиот дел воедно и прв сниман the silence of the lambs

Silence of the Lambs
Hannibal
Red Dragon
Hannibal Rising
Вака е редоследот. И одлични се за маратонче. Четвртиот веќе е без Хопкинс така да губи дел од тензичната и морбидна атмосфера. Ама вреди да се погледне колку за комплетирање на приказната.![]()
Значи јасно е како е распоредот али Red Dragon е сценарио пред The Silence of the Lambs односно пред да се појави женската детектив пред да го затворат Ханибал. А овој последниот не ми е гледан мислам дека само ја расипува трилогијата.
Го заборави првиот филм , сепак е основата во овој маратон , го нема Хопкинс , ама не се пропушта ова.Silence of the Lambs
Hannibal
Red Dragon
Hannibal Rising
Вака е редоследот. И одлични се за маратонче. Четвртиот веќе е без Хопкинс така да губи дел од тензичната и морбидна атмосфера. Ама вреди да се погледне колку за комплетирање на приказната.![]()
Да видиме што ќе излезе на крајот, дали ќе се најде нов Кјубрик....Убава вест за сите фанови на The Shining. Стивен Кинг објави продолжение..![]()

!Не баш, ова е всушност скриена порака до кандидатите за Оскар дека цената за глас повеќе нема да биде кока-кола и сендвич.Интересна новост за Оскарите. Пошто досега заслужено ги биеше глас дека се синоним за поткуп преку храна, пијалак, забави и што ли уште не, организаторите им забранија на академиците да присуствуваат на бесплатните проекции на кандидатите за Оскар каде се служи храна и пијалак. Звучи троа малку смешно..![]()