Во кој град во Македонија, има најубави Македонки според вас? :-)

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Абе секаде се убави..За добра свиња нема лоша помија :cool:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Најубави се девојките од Струмица, а во начинот и стилот на облекување Битола па Скопје.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Добро бе, како можите битолчанки толку да ги фалите? Не дека сум од Прилеп, ама една без шминка да видиш упм, можи се во топ 5, ама за први никако (во убавини, оти карактер се знај - пуфлиња). Прилеп некако мизерно станува (е сеа јас си имам женска, ама не одам со превез), во Скопјево има убај, ама пак ретко во пакет со карактер да најдиш, иначе од истокот изгледа се најубави, посебно Струмица

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
За Битола и за Скопје убавината е во начинот на облекување значи ја пратат модата. Додека Струмица секогаш биле убави по лице и тело. :)

Член од
11 септември 2011
Мислења
358
Поени од реакции
608
Во Скопје има најубави девојки зашто сите најубави струмичанки, битолчанки, кумановки и штипјанки студираат, работат и живеат во Скопје (y)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Има голема разлика меѓу девојка од село и од град, Ги гледам тие што чекаат автобус за во село , не е исто.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Има голема разлика меѓу девојка од село и од град, Ги гледам тие што чекаат автобус за во село , не е исто.
Е има, а има и голема разлика и за машко..сигурно онаа што сади компири у село нема да има помазни раце од онаа градска шмизла што секоја недела иде на маникир :D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
za sega site se ubavi nema mlado mome neubavo..na vremeto shtipjanki:cool:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Зависи од кое село. Има неколку скопски села кај што девојките се мх мх мх... многу поубави од струмичанки :) Ама нормално, тие само живеат таму, не чепкаат во бавча или на нива :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
ама стилот накако ме потсеќаше на источниот ни сосед.
Стилот убива :icon_lol:
Истиот го фураат и Кавадарчанки, Прилепчанки и цела источна Македонија.
За Скопје оди мојот глас.

Kajgana Shop

На врв Bottom