Во кој град во Македонија, има најубави Македонки според вас? :-)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Ај уште некоја година ќе можете овака да правите муабет за убавина....оти после 3-4 години коа ќе станат девојчињата ко бугарките,и ни дома нема да ги познаваат со 2кила шминка и 300та надградби и сл.:)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Македонска каменица бев лани летото и можам процентуално да речам дека 95% од девоките беа бомби....шо кур ги прај ја незнам...
Инаку скопје битола струмица

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
За вкус не се расправа. Ама да бидеме реални добри чупиња цел пакет (тело,фаца) има во Струмица и Куманово (y)

Позитивна оценка би им дал и на Солунчанките :icon_lol:

Член од
27 август 2011
Мислења
46
Поени од реакции
13
Па на прво место Велешанките мои, па после скопјанки.. :D
--- надополнето: Oct 1, 2011 8:08 AM ---
Па на прво место Велешанките мои, па после скопјанки.. :D

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Хехехехе, каква пристрасна тема :icon_lol:
Еве ја од мое искуство ќе си кажам. Не дека сум од Скопје :icon_lol: ама најубави девојки тука имам видено. Секако, најголем град е, па и некако логично му доаѓа, а плус урбани цури најголем процент.
Гледам велешанки водат, се согласувам дека можеби е така, ама сум запознала само 3, и трите се лепотици, ама па не сум била во градот, може само најубавите 3 ги запознав :icon_lol:
Во Струмица сум била неколку пати, со колегиве бевме со подзинати вилици, згодни сите, повеќето и убави, ама стилот накако ме потсеќаше на источниот ни сосед. Пак ќе кажам, според мене, најзгодните цури се во Струмица :P
Битолчанките ми се најДами, елеганција и надменост. Сепак одамна не сум била, можеби нешто се променило.
Да не ги затерувам сите градови, важно е дека секаде има прекрасни девојки, многу повеќе од порано :pipi:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ја еднаш една цура запознав во манастир. Додуша свртевме два реда муабет само, ама какви очи и лице имаше....па па па... али од тоа мантијата тело не се гледа... јбг. :/

Инаку, не знам од кој град беше, ама ја запознав во Скопје. ;)

V

Vollstandig

Гостин
Тапа се од прилеп, барем 80 %. Битола охрид скопје кочани владее засеа..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Кумановки за убавина и така и така, има многу убави, ама има и многу просечни. Кај кумановките карактерот е она што дава посебен шарм на целиот пакет.

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Дефинитивно Струмица....

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Сме биле и во Кочани, ама изгледа ти не си бил на запад да видиш девојчиња какви има. :)

Патем, и Паланечките села заборавив горе да ги спомнам. :pipi:
Едит: И Велес го заборавив од многу брзање. Аииии, Велешанки отсекогаш ми биле "тешки"... ама не кажувам јавно зошто е тоа така. :icon_lol:
Немора да кажуеш.На своја кожа имаме сетено.

Kajgana Shop

На врв Bottom