PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Резултатот со Болоња е против Super Star.
Ни логички, ни реално тој резултат не е остварлив.
Богами ова ниво е страшно,изиграв две утакмици,ме утепаа,али ми се свиѓа мене што е толку тешко,вие сте научени да давате 2-3 гола на утакмица,се кладам дека на пес 11 сите сте газеле на топ плеер па сеа не сте навикнати ,тоа е финтата,да биде реално и тешко,не можеш од 3-4 утакмици да победуваш се,има нов дефанзивен систем што е добро,уште учам на тоа,на Р2 и на квадрат за асистенција во дефанзива. Играм Мастер и не почнав лошо на топ,али после фатив една лоша серија и сеа последните две утакмици играм на супер стар,Рома ме здрвија у куп 5-0,втората 1-2 за нив.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Еве малце БАЛ од мене.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Играч: Димитриевски
На дрес: Акси
За коментаторот сум: Алан
:pos:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Богами ова ниво е страшно,изиграв две утакмици,ме утепаа,али ми се свиѓа мене што е толку тешко,вие сте научени да давате 2-3 гола на утакмица,се кладам дека на пес 11 сите сте газеле на топ плеер па сеа не сте навикнати ,тоа е финтата,да биде реално и тешко,не можеш од 3-4 утакмици да победуваш се,има нов дефанзивен систем што е добро,уште учам на тоа,на Р2 и на квадрат за асистенција во дефанзива. Играм Мастер и не почнав лошо на топ,али после фатив една лоша серија и сеа последните две утакмици играм на супер стар,Рома ме здрвија у куп 5-0,втората 1-2 за нив.
Нека е толку тешко, нека се дава тешко гол. Ама проблемот е, што премногу лесно се прима. Не може пример да играм против Otelul Galati иGabriel Paraschiv да ми ги дрибла играчите како што сака. Сега е скоро невозможно да се украде топка со R1+X. На претходните верзии се одземаше топката зависно од тоа кој играч е против тебе. Не може тука исто тешко да му се одзема топка на Роналдо и на Амаури..
Која е логиката? Ова е премногу заебано од нивна страна, што не знам поради која причина е стано.

И не може секоја можна топка у фор кон играч да ми ја пресечат. Треба да му ја пратам кон аут линија за да да не ми ја пресечат...

За голманите не праам муабет, не заслужува тоа коментар.
За слободните удари кои ги изведуваат, исто.

Сето ова можед а го средат со пач нивни, ама работата е колку ќе сакаат тоа да го сторат.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Еве малце БАЛ од мене.
Друже, може ли да ми објасниш како ги конвертираш во видео ? Имам и јас неколку добри голови во БАЛ и да ги направам во една компилација :) Фала

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Друже, може ли да ми објасниш како ги конвертираш во видео ? Имам и јас неколку добри голови во БАЛ и да ги направам во една компилација :) Фала
Снимаш со фрапс и после јас ги правам во Sony Vegas Pro 10.0.
А наједноставно ти е со Windows movie maker.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Питање едно ако може некој да помогне, играта што ја симнав има фаличен коментатор. Значи не на друг јазик или било што него само збори кога ќе се даде гол и на почеток на утакмицата, прашањето ми е можам ли некако да го избришам овој коментатор и да ставам нов?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Питање едно ако може некој да помогне, играта што ја симнав има фаличен коментатор. Значи не на друг јазик или било што него само збори кога ќе се даде гол и на почеток на утакмицата, прашањето ми е можам ли некако да го избришам овој коментатор и да ставам нов?
И ја сакав тоа да прашам дал може да се смени тоа зош тоа што го збори тој нема везе со утакмицата

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
И ја сакав тоа да прашам дал може да се смени тоа зош тоа што го збори тој нема везе со утакмицата
Тоа е пошто (колку што знам) коментаторот на англиски што е е од 2011та или така нешто, значи не е оригиналот, пошто оригиналот за UK значи на англиски верзијата ќе излезе на 14ти што значи тогаш или евентуално 2-3 дена порано ќе ја имаме

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Бришете фајлот dt00_e од img

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
ја симнав таа германско-француската верзија, и менито ми е на француски. Што да направам за да биде на англиски?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Тоа е пошто (колку што знам) коментаторот на англиски што е е од 2011та или така нешто, значи не е оригиналот, пошто оригиналот за UK значи на англиски верзијата ќе излезе на 14ти што значи тогаш или евентуално 2-3 дена порано ќе ја имаме
Кој го тргам тоа ми дава ерор и неможе да ја покрене играта
Го има новиот фајл на секоја позната торент страна, или клик тука за фајлсерв.
Копи пејст во img фолдерот и цепаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom