Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fenomenalna utakmicaa...Anri zver ! :) samo sho trebashe da dademe ushte eden gol! FORZA BARCAA !

Се вративме конечно оваа сезона во формата во која бевме кога роналдињо уништуваше се.. нека ни е честита победата одиме на Реал сега :)

Оваа победа е одлична на психолошки план. Би требало да влеземе полни со самодоверба против мадриѓаните. Инаку за наредниот натпревар во ЛШ, мислам дека Пеп ќе ги стави младите и оние што смета дека се најодморени од сите во тимот. Така да, ќе го гледаме Боки од старт:vozbud:

Pozdrav do site navivaci na BARCA i so sreka neka ni e pobedata i edvaj cekam da dojdat onie od Madrid da im odrzime cas po moderen fudbal p.s. edvaj cekam da go vidam Thiago Alcantara vo prviot tim pa makar i na 5min :salut:

Анри докажа дека не е сеуште за фрлање :)
А Барса игра како што се очекува од неа, и не прави да уживаме во фудбалот :)

Напред БАРСА

Четвртиот гол не го видов, сум заспал. Али битно е газиме се пред себе, сега играме со задридните следното коло, ќе биде тешко, али мислам ако ја повториме синоќешната игра ќе победиме без дилема.

П.С Да се надеваме дека денес Севилја пријатно ќе не изненади.:)

Четвртиот гол не го видов, сум заспал. Али битно е газиме се пред себе, сега играме со задридните следното коло, ќе биде тешко, али мислам ако ја повториме синоќешната игра ќе победиме без дилема.

П.С Да се надеваме дека денес Севилја пријатно ќе не изненади.:)
Ти се сложувам со пс-от!Ама знаеш како пријатно да изненади.....уф едно 3:0,ама доволно ни е и само бод да земе тогаш ке бидеме 8 бода разлика место 9!

Ти се сложувам со пс-от!Ама знаеш како пријатно да изненади.....уф едно 3:0,ама доволно ни е и само бод да земе тогаш ке бидеме 8 бода разлика место 9!
Не баксузирај!!!! :)

Ја имам ставено чиста двојка на ливче. Уште таа ми остана.

Сеа следна во лалига барса игра со реал мадрид ќе биде тешко но пред тоа во ЛШ играме со шахтојр се надеваме на победа:)

Не баксузирај!!!! :)

Ја имам ставено чиста двојка на ливче. Уште таа ми остана.
Не бе ја сречко сум сите ги погодив вчера 13 иљади фатив за некој од Сегунда и Барса 3+!

значи прво да изразам жалење што не го следев мечот, стварно ме кине тоа, но сепак бев излезен...

Големи честитки до Барселона особено до Анри и сите што придонесоа за таа убава победа, се очекуваше победа ама за ваква чиста од 4-0 може само Барса да приреди

браво уште еднаш....

Mozese bar uste nekoje golce ili eden bar za cista 5ka ali dobro e aj na real ke mu pisime edna 5ka posebno pak i denes ako padnat na popraven tesko ke gubat godina ...........

Многу лесно можеше да биде 5-0 дури и 6-0... се сеќавате дека Чави погоди статива на почетокот, а потоа Хлеб не успеа да погоди еден на еден со голманот. Одлично играме, едвај го чекам класикото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom