Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
премногу самодоверба не е на арно :nesum:се ми е страв да не ги потцениме премногу, ама ај да не кобам, пу-пу

Мислите дека е сурово, своето деби да го имаш против Меси ? :) Кутар Антон

Гадови имааат среќааааааа :tapp: ајде барем да не победат:nenene:

без нервози момци, и да победат денес, можда е така и подобро за да бидеме екстра мотивирани за класико, бар ќе бидат свесни играчиве дека реал се враќа од мртвите и нема да се опуштат цела утакмица :raz:

Робен црвен нема да игра против Барса лаалалала,марсело поради 5 жолти нема исто да игра,(уште Рамос да добие 1 жолт и тој ке го пропуушти натпреварот со нас) :helou::vozbud:

без нервози момци, и да победат денес, можда е така и подобро за да бидеме екстра мотивирани за класико, бар ќе бидат свесни играчиве дека реал се враќа од мртвите и нема да се опуштат цела утакмица :raz:
Ти па шо се си се упрпал толку за елКласико коа глеаш не се опуштаме?

ајдеееее 3-4:vozbud:
готово е
каталонче друже, не е тоа упрпување, се вика претпазливост, зошто знаеш како можеше да заврши вечерва утакмицата, малку фалеше и да тепаат
не се потценува противникот, никогаш

ајдеееее 3-4:vozbud:
готово е
каталонче друже, не е тоа упрпување, се вика претпазливост, зошто знаеш како можеше да заврши вечерва утакмицата, малку фалеше и да тепаат
не се потценува противникот, никогаш
Ја не викам дека треба да се потценува противникот и да јас многу добро знам за претпазливост и знам што ке се десеше Реал да победеше,но врати си го филмот назад и види што и се деси на КУТРАТА Валенсија(и тоа без Ето)!
Крај на натпреварот РеалЗадрид-Севиља(3-4)!

barca so sevilla dade 3 gola
so valencia 4
sea na red se 5
real so getafe primi 3
so sevilla 4
i sea na red se 5
auuuuuuu ako bide ovaaa

9 поени сме пред Реал ??? Инаку не верувам дека Пеп ќе дозволи да се опуштат играчите... против ниеден тим не сме гледале од високо сезонава, не сме се опуштиле. Знае Пеп како да ги скроти и заради тоа го почитувам многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom