FIFA 12

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Како да го средам ова со Crashdump, секако пробав да го вметнам кракот и пак не сака да уклучи :/
И јас имам проблеми со CrashDump кракот е копиран и пак исто. Демото го играв на фулл без да кочи. Знае некој до што е проблемот ???
И мене тоа ме дупеше. Кракот ќе го копираш од играта и ќе му напраиш paste во фолдерот FIFA12 > Game. После ќе си ја уклучиш и не би требало да има проблем.

Него некој мене да ми каже како е насловена контролата коа треба да го смениш играчот кога се браниш. Знам на секоја нормална игра е на Q али тука никако неможам да го најдам ???
Значи мислам дека ЦЕЛАТА работа е до тоа поддршките, пробај да ги инсталираш/реинсталираш Мајкрософт фрамеворк и Ц++
И за оние што имаат проблем со контролите еве им линк. Само пастирајте го фајлот во Мај документс/ФИФА 12 и цепајте! Контролите се направени станрадно.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Иди во My Documents FIFA 12 и отвори го fifasetup.ini со Notepad.
Кога ќе го отвориш ќе прочиташ Rendering Quality = 2.
Избриши ја двојката и пиши 1. Зачувај го документот и пушти ја играта.
Ако пак ти сецка, повторно отвори го истиот документ и стави
Rendering Quality на 0.
Пробај на овој начин...
Ко отворив fifasetup.ini тоа внатре беше наместено на 1, ја го напрајф на 0, се убаво си беше почнав 2 минути без кочење, но потоа одма се здрви сликата, и толку беше морав да ја исклучувам, сеа само она што се шутират со фудбалерон во мену, единствено тоа ми преостанува само од фифа 2012 :) сепак Фала ти
--- надополнето: Sep 30, 2011 12:52 PM ---
4cpu 3.00ghz двојадрен i 1 gb ram
graficka nvidia geforce 8500 GT.
иначе играта работи нормално само кога че пуштам да играм лагува превише стискам ЕSC и работи нормално се вракам на играта кочи повторно :/
Брат, истото мене ми се дешава, кога ќе почнам да играм, тогаш ми лагува :Ѕ ај помогнете ни, Фала

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ај ако може некој да ми прати сигурен торент по пп.Фала однапред :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Не ми е јасно кој им е курот на контролите?? Значи ме напнаа до даска и на демото и сега на оригиналот.
Местам се како што треба во Custom и кога одам да играм е сосем различно, влегувам да проверам да не се смениле, контролите си стојат јас како што сум ги наместил, а во играта се сосем други.
Иначе играм со џојстик, некој да помогне?

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Можно ли да е да бара нови драјвери на процесор и графичка па затоа да ми се појавува CrashDump бидејќи одамна не сум апдејтирал драјвери ???

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Не ми е јасно кој им е курот на контролите?? Значи ме напнаа до даска и на демото и сега на оригиналот.
Местам се како што треба во Custom и кога одам да играм е сосем различно, влегувам да проверам да не се смениле, контролите си стојат јас како што сум ги наместил, а во играта се сосем други.
Иначе играм со џојстик, некој да помогне?
Брат значи прочитај неколку поста погоре пред да побараш помош :)
Имаш линк со контроли фулл.. џестик+тастатура, копирај во мај документс/фифа 12 и шибај!

М

Мартин`

Гостин
Луѓе ај ве молам помош ..

Ја симнав фифа-ва од замунда и сега кога одам првен главниот фајл setup.exe да го отпакувам немам место, стигнува до 80% проценти и застанува инаку имам 24ГБ на почеток што е проблемот незнам.. зар е поголема од 24ГБ инсталацијата цела ?
Ако одам директно run the file ми бара диск (цд) и што треба да изберам.. папката кај што се фајловите фифа неможе да ја отвори..

Дај помогнете да го средам ова :confused:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Брат значи прочитај неколку поста погоре пред да побараш помош :)
Имаш линк со контроли фулл.. џестик+тастатура, копирај во мај документс/фифа 12 и шибај!
Џабе, пак е истото срање, истите глупи контроли... почна на нерви да ми оди веќе..
А и тоа глупото само додавање, сите топки во аут ми одат...

:mad:

Richie_81mk

United 4life
Член од
4 март 2010
Мислења
173
Поени од реакции
3
Facepalm...Значи ти вика дека игра со џојстик од РЅ1, т.е. од старите џојстици без аналог, ти му мешаш UCOM >_>.

Во контролите намести си Left Stick од аналогот да ти биде на стрелките, пошо вака по default ти мапира Right Stick и затоа дава фор.

Hey man, I think your sarcasm is broken.
Како да го наместам на лев стик? А плус и имам само еден стик?

Член од
28 април 2011
Мислења
276
Поени од реакции
114
imam problemi so igrava,go instalirav od CD(ne original) i mi izleguva ova Origin is not installed,and is required to play your game.Please reinstall origin.

moze li nekoj da mi pomogne

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Џабе, пак е истото срање, истите глупи контроли... почна на нерви да ми оди веќе..
А и тоа глупото само додавање, сите топки во аут ми одат...

:mad:
А каков џестик имаш? Ако е уком, мораш да ги инсталираш драјверите :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
imam problemi so igrava,go instalirav od CD(ne original) i mi izleguva ova Origin is not installed,and is required to play your game.Please reinstall origin.

moze li nekoj da mi pomogne
Srsly? Уште не го научивте ова бре... Крак треба да ставиш ваљда!?

М

Мартин`

Гостин
Луѓе ај ве молам помош ..

Ја симнав фифа-ва од замунда и сега кога одам првен главниот фајл setup.exe да го отпакувам немам место, стигнува до 80% проценти и застанува инаку имам 24ГБ на почеток што е проблемот незнам.. зар е поголема од 24ГБ инсталацијата цела ?
Ако одам директно run the file ми бара диск (цд) и што треба да изберам.. папката кај што се фајловите фифа неможе да ја отвори..

Дај помогнете да го средам ова :confused:
??? :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom