FIFA 12

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Иди у Ц кај што ти е инсталирана играта,потоа во Game, па во Fifa setup, fifa config, и коа ке ти се отвори сликата идеш у Game settings и фино лепо стаиш точка у Low quality, и смениш резолуција и ке ти лета!!
Него ај купујте по некој ОРИГИНАЛ да пичиме ОНЛИНЕ!! Да тепаме тоа Швабите Србите и остали неталентирани нации!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Иди у Ц кај што ти е инсталирана играта,потоа во Game, па во Fifa setup, fifa config, и коа ке ти се отвори сликата идеш у Game settings и фино лепо стаиш точка у Low quality, и смениш резолуција и ке ти лета!!
Него ај купујте по некој ОРИГИНАЛ да пичиме ОНЛИНЕ!! Да тепаме тоа Швабите Србите и остали неталентирани нации!!
оргинал имаш пријателе? :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
резолуцијата ми е 800х600, а точката беше на Low, ама пак си кочи, слушај брат, нигде не кочи се убаво си тера, ама што почна натпреварот, како да се смрзнува сликата и не мрда повеќе, само спикерот си кажува, а сликата е смрзната, кога стискам Esc лета, ич некочи, што мојт да бидет, само ко ќе играм натпревар тогаш кочи инаку се е во ред !?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Еве јас имам 2,8 dual core 2 г РАМ и GT 8500 графичка и иде без проблем!! :)
--- надополнето: Sep 29, 2011 9:54 PM ---
резолуцијата ми е 800х600, а точката беше на Low, ама пак си кочи, слушај брат, нигде не кочи се убаво си тера, ама што почна натпреварот, како да се смрзнува сликата и не мрда повеќе, само спикерот си кажува, а сликата е смрзната, кога стискам Esc лета, ич некочи, што мојт да бидет, само ко ќе играм натпревар тогаш кочи инаку се е во ред !?
Епа тогаш и треба да кочи ако немаш добра графичка или РАМ!!

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
јас имам 1гб РАМ,8500 ГТ графичка и 1.8 dualcore процесор,па добро ми работеше демово на медиум,само на high малку сецкаше од време на време,исклучете го она vsync,antialiasing итн.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.290
Поени од реакции
5.568
Еве јас имам 2,8 dual core 2 г РАМ и GT 8500 графичка и иде без проблем!! :)
--- надополнето: Sep 29, 2011 9:54 PM ---

Епа тогаш и треба да кочи ако немаш добра графичка или РАМ!!
колку е оригиналчето ?

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Сега пробав повторно, почна да иде во ред без кочење едно 10 мин од натпреварот, и почна повторно, може да се среди нешто тој проблем или треба појак пц па да не кочи !?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Сега пробав повторно, почна да иде во ред без кочење едно 10 мин од натпреварот, и почна повторно, може да се среди нешто тој проблем или треба појак пц па да не кочи !?
пробај вака само што ќе ја уклучиш играта исклучи модем и такви ствари што создаваат лаг и после стисни ctrl+alt+delete и после start task manager(ако си на win7) и processes табот најди го фифа12.exe,десен клик на него и set priority>bellow normal
Ова работеше во фифа11 може ќе ти помогне малку и во фифа12

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
пробај вака само што ќе ја уклучиш играта исклучи модем и такви ствари што создаваат лаг и после стисни ctrl+alt+delete и после start task manager(ако си на win7) и processes табот најди го фифа12.exe,десен клик на него и set priority>bellow normal
Ова работеше во фифа11 може ќе ти помогне малку и во фифа12
Windows XP imam, nemam Windows 7

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40

Kajgana Shop

На врв Bottom