М
Мартин`
Гостин
Имаш комбинации на крајот на билтенот, мислам се гледаше пример ако има 20 комбинации го множиш со 5 и ти испаѓа минималната уплата..и на пример за 5 од 10 колку минимум треба да уплатам?
Имаш комбинации на крајот на билтенот, мислам се гледаше пример ако има 20 комбинации го множиш со 5 и ти испаѓа минималната уплата..и на пример за 5 од 10 колку минимум треба да уплатам?
колку што знам за 3 од 5 и 4 од 5 беше минимум 20 па ваљда и за тоа е 20 но ја намалуваат добивкта ненормално многуи на пример за 5 од 10 колку минимум треба да уплатам?
5 од 10 ти се 55 комбинации и тоа ти е 110 денари.Имаш комбинации на крајот на билтенот, мислам се гледаше пример ако има 20 комбинации го множиш со 5 и ти испаѓа минималната уплата..
Ath.Bilbao-PSG 2-3
Sporting-Lazio 3+
Maribor-Birmingham X2
Schalke-M.Haifa 1
Rennes-Atl.Madrid X2
Lok.Moscow-Anderlecht GG![]()
Да ме послушаше, сеа ќе имаше +1 чоколадо изедено во животот.оти бе , киксна динамо прво коло. да не играт со втор тим или мислиш оти хапоел се барса?
не те послушав оти не ми кажа зошто да не ја играм . ми пишуваш после 12 саата откако заврши мечот.Да ме послушаше, сеа ќе имаше +1 чоколадо изедено во животот.
_________
Вчера сите 24 од ЛЕ излегоа 2+ (1.25/1.30 коеф.). Штета што пишав само 12 а прво мислев сите да игра играм ама се упичкав.![]()
Ozbilno li gi fati 2+ ?! Daj nekoj tip za denes i utreДа ме послушаше, сеа ќе имаше +1 чоколадо изедено во животот.
_________
Вчера сите 24 од ЛЕ излегоа 2+ (1.25/1.30 коеф.). Штета што пишав само 12 а прво мислев сите да игра играм ама се упичкав.![]()
Od kade ti se ovie informacii za povredeni ?BW LINZ
Suspendovani :
David Wimleitner- prvi golman ekipe
Stefan Rabl-standarni defanzivac
Wolfgang Bubenik-standarni defanzivac (5 zuti karton)
Dominic Hassler - najbolji strelac sa 6 pogodaka
Povredjeni:
Philipp Huspek-Midfield - Attacking Midfield-standardan -1gol
Torsten Knabel-Defence - Defensive Allrounder-standardan - 1 gol-pod znakom pitanja
David Poljanec- rezervista -odigrao 11 tekmi i dao 2 gola-pod znakom pitanja
Gerald Hintringer-defence-dugo vec povredjen
Max Babler-Midfield - Defensive Midfield-dugo povredjen
Така да ќе ја пробам Polten - Linz -1, ќе ја врзам можеби со Бурса - 1, Франкфурт - 1 и Розенборг 3+.
Проста математика5 од 10 ти се 55 комбинации и тоа ти е 110 денари.
Нигде нема комбинација 5 денари сегде се по 2 денари!
Кога ќе стави некој 10000 денари на прелаз 2-1 обавезно да пишиш .Работам у Златна копачка и можам да ви пишувам некој утакмици со се играат на многу пари или некој лимитирани. Па после другото е ваше.
Каде бе младо момче 5 од 10 се 55 комбинации5 од 10 ти се 55 комбинации и тоа ти е 110 денари.
Нигде нема комбинација 5 денари сегде се по 2 денари!