Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дечки што мислите за Тотенхем - Арсенал? Знам дека е рано ама ако утре има добри утамици планирам да ја сврзам.. Мене све на Х ме влечит..

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
Дечки што мислите за Тотенхем - Арсенал? Знам дека е рано ама ако утре има добри утамици планирам да ја сврзам.. Мене све на Х ме влечит..
Abe dobro ja spomna mene mi e v pamet 1-2 ili 2-1 znaele tie da igraat toa pa koj e za neka pise:):)
:)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
нели е време да почнеме повеќе да пишеме тенис кошарка и хокеј?
фудбалов некако ептен заебава

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Е АМАН БЕ АЈДЕ ТИ КАЖИ ШО СИ ПОГОДИЛ ПОСЕРКО ЕДЕН
Баш денес ме еба утакмица со 1.5 коефициент па ко ке видиш не е за подценвење, и у ствари ај ти кажи утакмица со 1.5 и погодија..
Да се проба:

Braga - Club brugge - 2 @ 6.00

----------------------

E sad, Udinese, igrao ove godine toliko mečeva od kvalifikacija za Ligu sampiona, italijansko prvenstvo, Kup Uefa ili kako ga već zovu nije im važan zato trener odlučio odmarati najbolje igrače. Evo što kaže BBC: Di Natale ostaje kući, igraju neka djeca, 17-god, 19 godina.. .. itd.. .
Trener također rotira još nekolicinu igrača.

Logika nam govori, Celtic napaljen želi tri boda, Udinese čuva se za Serie A, žele ponovo tamo ligu sampiona, a ne ovo takmicenjee za sirotinju kako ga nazivaju, dobro je rekao predsjednik Udinese Liga Uefa je kazna za ispadanje iz Lige prvaka. tako da pobjeda domačina se čini logičan izbor.

E сега ова нз колку е точно ама ако е јас би ви препорачал да не ја играте.. а ако ја играте играјте ја 1 а не Х2 :)
Teрајте сега слободни сте.

Иначе.. браво за ПСЖ (y)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
E оваа не е од 1.5 море..
Се зезам, браво за тебе озбилно, ама и 1.5 коефициент не е за подценување, добар коефициент е.
Добар е не реков дека не е ама не е за :cuc: смајлина ..

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
може ли да се игра систем без фиксни?
пример само 5 од 10?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ќе тепа Тотенхем и тоа со хендикеп.

Kajgana Shop

На врв Bottom