Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Не си тепаа 11 лани лесно туку му беше дадена утакмицата и ми ја кажаа да ја изиграм на интернет 3.5+ беше коеф само ја блокираа на бет адриа.Инаку ќе објавам овде дали ќе има суспендирани од 11.Играчите не го нападнаа судијата туку спортските директори да не им спомнувам имиња ги знаат прилепчаниве на кој мислам.

Ето видиш, не сум знаел дека биле местана утакмицата. Како и да е, Охрид е нешто слично како македонската репрезентација. Кога ќе е аутсајдер т.е. кога ќе се брани, не играат лошо, а ко ќе е фаворит, најчесто се посервет. 2.30 не пропуштам за да ја изиграм. :)

Интер З. - Истра 1-2 На големо се збори на нет за оваа утакмица. Почната е веќе а гол падна многу рано уште во првите 5 мин. На бвин од 101 квота се спушти на 60 и паѓа сеуште.

Го погрешив типот, 1-2 :)

со аталанта ќе биди истото што се случи и со бетис. Беа први и изгубија од Гетафе, сега исто и Аталанта (не се први само заради казната) и редно е да изгубат, така да,
Рома - Аталанта - 1

јас ги пробав денес и
Shelbourn - 1-x
A. Lustenau - x-1

LASK 1
Frankfurt 1
Kiel 1
Kassel 1
Astra 1
7.50 koef pukam !!
лчелелел мамето да им го ебам на овие Астра ако не дадат гол само они ли ќе ме куткаат упм , а ги допишав и ако паднам на нив ќе се убијам тоа е лаком газ 100 кура лапа ...

Almere - Dordrecht - 1 @ 2.4 коефициент, прочитав на една страна дека Dordrecht имаат доста повредени и суспендирани a Almere се на домашен терен и ваљда ќе испадни, јас ја сврзав со други утакмици од викендов па ќе видиме..

FT 5:0 добро еее...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom