FIFA 12

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
не е битно само стисни ctrl+alt+delete одеднаш и ќе ти се отвори task managerot
го исклучив рутерот за да нема лаг, влагам во играва и за да менувам она во таск менаџер ми излезе ова:
WARNING: Changing the priority class of this process may cause undesired results including system instabillity. Are you sure to change the priority class
Yes No
да стиснам Yes да сменам, нема некој проблем да се појави ?

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
го исклучив рутерот за да нема лаг, влагам во играва и за да менувам она во таск менаџер ми излезе ова:
WARNING: Changing the priority class of this process may cause undesired results including system instabillity. Are you sure to change the priority class
Yes No
да стиснам Yes да сменам, нема некој проблем да се појави ?
Како што ти е пишано тука... може да се појави нестабилност на системот... Али тоа е многу малку веројатно...
Цепај yes... немаш гајле...

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
дечки, изгледа нешто не е во ред, сите начини ги пробав, повторно лагира, неможам да ја играм, само си шутирам она ко на тренинг што е, друго нема фајде, сепак фала на сите што се обидовте да ми помогнете, изгледа дека нема решение за мојов проблем, сепак фала на сите

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сега пробав повторно, почна да иде во ред без кочење едно 10 мин од натпреварот, и почна повторно, може да се среди нешто тој проблем или треба појак пц па да не кочи !?
Ти одговарам постар пост.
Значи џабе е, дефинитовно ти треба појак пц. Преге играва ја инсталирав кај еден другар што има 1гб графичка, 2гб рам и 3.0 двојадрен процесор. Има виндовс 7 и ако верувате МОРАВ да му ја направам на LOW за играта нормално да си тече без никакви пречки и слично, така да ДЕФИНИТИВНО појак пц :)

H

-HRO

Гостин
дечки, изгледа нешто не е во ред, сите начини ги пробав, повторно лагира, неможам да ја играм, само си шутирам она ко на тренинг што е, друго нема фајде, сепак фала на сите што се обидовте да ми помогнете, изгледа дека нема решение за мојов проблем, сепак фала на сите
Иди во My Documents FIFA 12 и отвори го fifasetup.ini со Notepad.
Кога ќе го отвориш ќе прочиташ Rendering Quality = 2.
Избриши ја двојката и пиши 1. Зачувај го документот и пушти ја играта.
Ако пак ти сецка, повторно отвори го истиот документ и стави
Rendering Quality на 0.
Пробај на овој начин...

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Ај ако може да ми кажете како да сменам резолуција на играва? Ги немам играно минатите верзии па затоа незнам.
И треба ли да подесувам нешто кај што се тие Defending, Pass Assistance и другите или да ги оставам како што се?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ај ако може да ми кажете како да сменам резолуција на играва? Ги немам играно минатите верзии па затоа незнам.
И треба ли да подесувам нешто кај што се тие Defending, Pass Assistance и другите или да ги оставам како што се?
Иди во локацијата на играта па потоа \FIFA 12\Game\fifasetup\fifaconfig.exe

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Како да го средам ова со Crashdump, секако пробав да го вметнам кракот и пак не сака да уклучи :/

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Како да го средам ова со Crashdump, секако пробав да го вметнам кракот и пак не сака да уклучи :/
И мене тоа ме дупеше. Кракот ќе го копираш од играта и ќе му напраиш paste во фолдерот FIFA12 > Game. После ќе си ја уклучиш и не би требало да има проблем.

Него некој мене да ми каже како е насловена контролата коа треба да го смениш играчот кога се браниш. Знам на секоја нормална игра е на Q али тука никако неможам да го најдам ???

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Тоа "Checking connection" секогаш ќе се појавува?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^Мислам дека зависи од тоа коа го праеше профилот на играта, ако добро се сеќавам се појавуваа две опции ако си ја стиснал првата мислам дека цело време ќе ти се појавува. Напрај втор профил и избери ја втората опција и мислам дека ќе немаш веќе проблем

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
колку РАМ и што процесор имаш?
4cpu 3.00ghz двојадрен i 1 gb ram
graficka nvidia geforce 8500 GT.
иначе играта работи нормално само кога че пуштам да играм лагува превише стискам ЕSC и работи нормално се вракам на играта кочи повторно :/

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
И јас имам проблеми со CrashDump кракот е копиран и пак исто. Демото го играв на фулл без да кочи. Знае некој до што е проблемот ???

Kajgana Shop

На врв Bottom