UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Оштетен беше Зенит чист гол им поништија но веднаш потоа дадоа гол ...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ти си го гледал Компани некогаш? Звер е човекот, тој им ја држи целата одбрана. Баш Лескот не е ОК. Клиши не е ни просек, убедливо најслабиот лев бек од топ-клубовите, додека играше во Арсенал јас се радував кога топката е кај него. Сега не е ништо подобар... Коларов од тоа што сум го гледал, освен шутот, нема ништо друго посебно. Ништо не прават Шити и оваа сезона, посебно не во ЛШ...
Кој ви поклони гол у Комјунити Шилд, ај сети се... Вечен киксер е Компани, секогаш кога сум го гледал, а тоа почесто било на дерби натпревари, правел грешки. Сеа не сум го глеал против Норвич и Блекпул, али играта против таквите не е мерило за квалитет...

Ватевер, пишав ја пред почетокот на ЛШ дека Наполи ќе помине, а еден од Баерн/Сити ќе отпадне. И уште стојам на тоа, а најверојатно Сити ќе е жртвата...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
L'ekip го објави идеалниот тим на ЛШ од нејзиното постоење !!

Секој играч во тимот ја освоил ЛШ барем 2 пати !!

еве го тимот
Maier (Bayern)

Neal (Liverpool), Baresi (AC Milan), Beckenbauer (Bayern), Maldini (AC Milan)

Seedorf (Ajax, AC Milan, Real Madrid) - Messi (Barcelona), Cruyff (Ajax), Giggs (Manchester United)

Di Stefano (Real Madrid), Van Basten (AC Milan).

K

kalimer0

Гостин
Цело време ги гледам Валенсија (бидејќи со таа нивна шпанска игра имаат поголем посед) и кога Челзи ќе ја освои топката, дебиливе од канал 5 ќе пуштат гол од Олимпијакос преглед од сите агли + slow motion :mad:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Moра да влези Пиати во второ полувреме, да живне малце играта...иначе многу го тупат:D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
На Канал 5 HD не ги даваат головите од другите натпревари, може да се гледа на мира.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.193
Поени од реакции
46.409
Браво Тричко, убав гол.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
тричковски :vozbud:
незнам колку го следите ама и во лига игра неверојатно има неверојатни пасови голови..има добра техника браво! и он единствен кој дава највише на терен за Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom