- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.932
- Поени од реакции
- 41.008
^ 5000 iljadi xaxaxa
После Новески ...Добредојде Тетовче, најдобриот македонски дефанзивец!
Тоа е тоа . Колку и да оспоруваме тие биле и ќе останат најголемите дерби на Македонскиот фудбал. Не играат парите толку важна работа како ривалството и навивачите.Еј не мислев за твојот пост, за најавата што ultras.kh20 ја постирал зборев...
Инаку кога сме веќе кај вистинските дерби натпревари во Македонија, тие биле и ќе бидат:
Вардар - Пелистер
Вардар - Победа
Вардар - Слога (rip)
Победа - Пелистер
Се друго е вештачко и за една употреба...
^ 5000 iljadi xaxaxa
Човеков го замразев уште кога беше тренер во младински категории на Вардар, го форсираше синчето за сметка на други талентирани деца, и како што е обичај кај нас, од секоја шупелка дрво не бива, па така и со овој, штета само за дечињата што се испуштија...Сега гледам Сетинов вика Вардар имал блага предност од судиите
Нормален ли е овој што збори бе, се да му ебам(нека ми извинат Војдови, не го вреѓам како дел од тетекс, туку ради неговата ланска улога во тонењето на вардар). Колку подобро стоиме на трибини со Војводи, толку полоши одсноси имаат двата клуба...
Тоа е кога се ротираат газди на клубови како менување гаќи...
Штета нема никаде видео од поништениот гол, мислам на подобро видео во кое стварно ќе се види дали Ивановски бил во офсајд. Ја нема и чистата пенал ситуација во вториот дел, кога при нафрлена топка на Лико мислам, Ивановски одеше кон топката, еден од дефанзивците на тетекс го држеше и на крај и двајцата паднаа. Чист пенал, а будалата досуди контра фаул
Единствена одлука на наша страна беше што не му бапна црвен или жолт на Бојович по еден непромислен старт.
Ах, пак на некој старец или на некоја жена сте краделе маици а?Тишина сега :**
Од бебе, хехехеАх, пак на некој старец или на некоја жена сте краделе маици а?
За тие што не знаат: Маицава е на чкенди од Арачиново, само што некој во фотошоп го додал ова кампион 2010/11...Од бебе, хехехе
kolku go kupevte od drugarite vo cair ?Тишина сега :**
Не тапацирај бе.kolku go kupevte od drugarite vo cair ?
imam 100% informacija deka maicata e prodadena od vashite drugari od Cair !Не тапацирај бе.
И ја имам 100% информација дека Војводи ви земаа транспарент и дека секој Комитски реквизит кај Шљогарите е купен. Сеа ?imam 100% informacija deka maicata e prodadena od vashite drugari od Cair !
imas sliki i mozes da gi vidis i da pares razlika dali bese COPY ili ne !И ја имам 100% информација дека Војводи ви земаа транспарент и дека секој Комитски реквизит кај Шљогарите е купен. Сеа ?