Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.729
Ajde detska radost.. raduvaj so toa deka nasive igraci zemat crveni kartoni !!! imame igraci kolku sakas zamena za nego ima i toa kvalitetni igraci :D.. ako ke bide fer utakmicava so vas bez pomos od sudivee siggurno ke ve tepame ;).. se vidime u sabota
Лоол, така е, мислам дека нема потреба ни да играме, подобро уште одфма да ви ги впишат трите бода.
Усеини ви е битен играч, како Оса кај нас, мило ми е што нема да игра. Од друга страна и вие се израдувавте што поради суспензија нема да ни игра вајс кој заработи неправеден црвен картон.
Не се плаши од судиите, и така се што можеа отсудија против нас сезонава...
На хартија сме бар класа подобри од вас. На терен ќе го докажеме тоа.
Слабо изгледа пратите фудбал, чим не сте запознаени со нашите играчи(y)

П

Паспарту

Гостин
Лоол, така е, мислам дека нема потреба ни да играме, подобро уште одфма да ви ги впишат трите бода.
Усеини ви е битен играч, како Оса кај нас, мило ми е што нема да игра. Од друга страна и вие се израдувавте што поради суспензија нема да ни игра вајс кој заработи неправеден црвен картон.
Немој така за (Х)усеини, човеков за 30 секунди против Андора 4 топки изгуби, звер е :icon_lol:

Само Хасани и Куртиши да се сопрат, сите други се гола вода...

Член од
4 мај 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Ne se raduvam ama bas ic so ne vi igra Vajs.. Se zane vise toa za sudivee(dokolku ve vratija pak u prva liga se zane kako se rabotite) ama ke vidime kako ke bide vo sabota neka pobedi toj so go zasluzuva.. i vo tribini ke bide iteresno nesto so ke se pameti dolgo ;)

П

Паспарту

Гостин
Ne se raduvam ama bas ic so ne vi igra Vajs.. Se zane vise toa za sudivee(dokolku ve vratija pak u prva liga se zane kako se rabotite) ama ke vidime kako ke bide vo sabota neka pobedi toj so go zasluzuva.. i vo tribini ke bide iteresno nesto so ke se pameti dolgo ;)
Во прва лига останавме со фузија (ако воопшто знаеш што значи тој збор), а не со помош на ФФМ и судиите...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116

--- надополнето: Sep 25, 2011 3:53 PM ---
Лејдис енд џентлмен, пред голот на Вардар поставен е бетонски ѕид од Македонско потекло, а арматурата доаѓа од Фракнфурт, нов играч на Вардар - Александар Васоски !! Добродојде дома капитену. :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.729
Тоооооооооооооооооо:vozbud:
И сега какоќе одат работите. Доаѓа како слободен играч поради тоа што Кавала ја избркаа од лига и автоматски остана без договор, или па го купивме и ќе смее да игра тек од полусезона?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.116
Тоооооооооооооооооо:vozbud:
И сега какоќе одат работите. Доаѓа како слободен играч поради тоа што Кавала ја избркаа од лига и автоматски остана без договор, или па го купивме и ќе смее да игра тек од полусезона?
Е тоа не знам брат, ама ко што нам слободен играч беше така да ....
?
:D

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Тооооооооооооооооо ајдееееееееееее мајстореееееееее,добро дојде назад царууууууууу уфф ми го разубавија денот !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.729
^Ќе имате едно L ова време следна недела:D
Негооо ќе се чека Кавала да ја прати документацијата за Васоски, сертификација бла бла...
Тоа може долго да потрае:mad:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
^Ќе имате едно L ова време следна недела:D
Негооо ќе се чека Кавала да ја прати документацијата за Васоски, сертификација бла бла...
Тоа може долго да потрае:mad:
Зборев со Влатче сеа,ми кажа дека Васовски утрe ке потпише аматерски договор до Јануари,па после ке видимe што како :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.729
Сега гледам Сетинов вика Вардар имал блага предност од судиите:eek:
Нормален ли е овој што збори бе, се да му ебам(нека ми извинат Војдови, не го вреѓам како дел од тетекс, туку ради неговата ланска улога во тонењето на вардар). Колку подобро стоиме на трибини со Војводи, толку полоши одсноси имаат двата клуба...
Тоа е кога се ротираат газди на клубови како менување гаќи...
Штета нема никаде видео од поништениот гол, мислам на подобро видео во кое стварно ќе се види дали Ивановски бил во офсајд. Ја нема и чистата пенал ситуација во вториот дел, кога при нафрлена топка на Лико мислам, Ивановски одеше кон топката, еден од дефанзивците на тетекс го држеше и на крај и двајцата паднаа. Чист пенал, а будалата досуди контра фаул:mad:
Единствена одлука на наша страна беше што не му бапна црвен или жолт на Бојович по еден непромислен старт.

Kajgana Shop

На врв Bottom