Цк.Изигравте барем еднаш после првиот натпревар бе?![]()
Тапа сте.
Знам. Сите заедно сме една тапа голема ...Тапа сте.
Каде преку недела бе машко ? Обврски имаме.Ништо за Сабота ондак.Јас реков преку недела да се испуцаме,али вие дупите со терминот.
И плус ако игравме,боље да изнајвмевме сала/балон,а не да се кршиме по бетонот.
ОК бе, ама резервирај ти балон и собери 12 луѓе што ќе платат.... гледаш дека неможеме ни 12 да се собереме да играме надвор кај што не се плаќа.Ништо за Сабота ондак.Јас реков преку недела да се испуцаме,али вие дупите со терминот.
И плус ако игравме,боље да изнајвмевме сала/балон,а не да се кршиме по бетонот.
Епа ти ако имаш обврски преку недела,тогаш некој има обврски за викенд.Пријатно играње,што да ти речам.Каде преку недела бе машко ? Обврски имаме.
Епа јебига, затоа кој може ќе се пријави, кој не може нема да се пријавува и тоа е тоа ..Епа ти ако имаш обврски преку недела,тогаш некој има обврски за викенд.Пријатно играње,што да ти речам.
Друже ти кажаа другите едвај се собираме за без пари во сабота, за во балон (трева) кај што се плаќа нема шанси да се собереме.Епа ти ако имаш обврски преку недела,тогаш некој има обврски за викенд.Пријатно играње,што да ти речам.
Знаеме како одат, ТЕШКОНа вас чекам јас.Вие сте од Скопје па знаете како одат тие работи со сали и балони.
Да кажевме термин на пример,па може ќе се соберевме 12 души за балон.
Јас ќе донесев плус двајца со мене,исто така форумџии и ќе игравме...