Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Епа ајде 16:30 Сабота, во ЈБТ...таман дур се собереме...најкасно 17:00 да почнеме...нормално ако на сите им одговара...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Вака сега: Во Ново Лисиче терени ги има 4 и сите со рефлектори. Ама најдобар е Кенеф стадионот (маалско име). Таму се одржуваше СЗНЛ турнирот и плус има по 2 клупи за замените. Да, нај зафатен е, но ако дојдете порано ваш ќе биде 100%. Голема предност е евентуално ако не го најдете слободно стадиончево, во близина размак 100-200 метра има уште 3.

Да не ви се мешам, пошто не играм, одлучете си вие, јас само дадов предлог.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вака сега: Во Ново Лисиче терени ги има 4 и сите со рефлектори. Ама најдобар е Кенеф стадионот (маалско име). Таму се одржуваше СЗНЛ турнирот и плус има по 2 клупи за замените. Да, нај зафатен е, но ако дојдете порано ваш ќе биде 100%. Голема предност е евентуално ако не го најдете слободно стадиончево, во близина размак 100-200 метра има уште 3.

Да не ви се мешам, пошто не играм, одлучете си вие, јас само дадов предлог.
Ваљда за истото збориме, оградено е со висока ограда, десно од црквичето е и има мрежи гратис на головите. Одлично игралиште, али повеќе е за 6 на 6, отколку 5 на 5, за оние слаби со кондиција. :0

И да, не е проблем да се фати таму место ако се дое со време.
--- надополнето: Sep 28, 2011 4:36 PM ---
Мене ми е ок и преку ден, затоа пишете како ви одговара. Само за место кај ЈБТ нека каже Урбан, он живее таму :)

А на терените во Лисиче ви кажав, играме секој втор-трет ден и скоро секогаш се наоѓа место, после има и теренче одма позади Бисер кај касарната (во случај на тие три кај Детската улица да нема место), има и позади Три Бисери, има и уште едно малце понатака од Три Бисери (кај Арсо го викаат мислам)...избор колку сакаш, затоа реков ако играме под рефлектори таму да идеме, не дека ми е у маало или слично. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама физички неактивен народ имало по форумиве :eek: Мац се нуди и со кола да ве однесе, Кајзер купил и топка и пак, не не и не :icon_mrgr:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Не ми веруваат мене, што ако иам нож ко Бред Пит на сликава? Може ќе ги носам у пустина и ќе ги кољам. :)

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.292
Башка неактивен народ, него све фудбалери-ѕвезди, додека да се договориме ќе замрзнат терените, и после за во балон уште толку.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки ајде вака, да не гњавиме многу гледам договарањето тешко иде :D, оваа сабота играме во 16:30 кај ЈБТ за ако е зафатено да тркнеме до медицинско и најкасно 17:00 да почнеме со игра.

После тоа планирајте идеме да седнеме некаде на ПИВО за да се договориме за следната сабота на рефлектори и на кој терен.

Ни фалат уште 3 играчи за 5 на 5, така да кој планира да игра нека се запише за ако останат да фалат да имаме време да викаме другари :).

Екипата што изгуби ЧАСТИ :D.

Се шалам :icon_lol:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Момци може некој да ми каже кој термин е за конечно договорен,и каде,пошто зафатен сум многу...и со тренинзиве сум ограничен-временски.Доколку ми одговара терминот/местото на одигрување доаѓам со +1.:)

Kaiser-ќе пишам најкасно до вечер дали доаѓам...да дојдам до некои информации само:icon_mrgr:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Читај над тебе а од следната сабота веројатно ќе играме на рефлектори некаде 7 или 8 :).
--- надополнето: Sep 28, 2011 5:45 PM ---
Ама физички неактивен народ имало по форумиве :eek: Мац се нуди и со кола да ве однесе, Кајзер купил и топка и пак, не не и не :icon_mrgr:
Да дојдеш ти со уште 5 форумџики во минич и деколте не 20, 30 играчи ќе се пријават ама тоа е, може у иднина и такви трикови треба да примениме :D.

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Значи официјално сабота ЈБТ во 16:30?
Ако фалат луѓе можам јас да дојдам. Додуша не можам да играм, али ќе стојам на гол.

Еве ме и на листата:
1. -Ханибал-
2.. Kaiser
3. Gade
4. Blue Army
5. Cthulhu^
6. Mac))
7. Топче
8. The Dude

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Значи официјално сабота ЈБТ во 16:30?
Ако фалат луѓе можам јас да дојдам. Додуша не можам да играм, али ќе стојам на гол.
Официјално е јас му пишав на Acid да го смени терминот :). После фудбалот на пиво ќе договориме во детал за следната сабота кога и каде да не губиме време вака да се договараме :).

Уште тројца и имаме 6 на 6, засега добро иде :).

1. -Ханибал-
2.. Kaiser
3. Gade
4. Blue Army
5. Cthulhu^
6. Mac))
7. Топче
8. The Dude
9. Urban_Mover

G

_Ghost_

Гостин
Да не ве разочарам, ама потслушнав дека од петок ќе почнело со врнење.:(

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
No worry the rain won't stop us! Ќе бидеме ко на Најки реклама, играње на дожд у слоу-моушн. :)

Се шалам, него топ е што сме 9 луѓе, до утре ако не се пријави уште еден, ќе најдеме ние.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.851
Поени од реакции
5.178
Јас пак да потврдам дека ќе играм во Сабота, ако ви треба човек кажете. BTW, мислам дека е касно 1630, јас мислам дека 1530 е најдобро, сепак е Октомври.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас пак да потврдам дека ќе играм во Сабота, ако ви треба човек кажете. BTW, мислам дека е касно 1630, јас мислам дека 1530 е најдобро, сепак е Октомври.
Да не правиме од готово вересија, ако се падне жежок ден со сонце пофино да е 16:30 (плус веќе ни е фиксирано) а ако е облачно сеедно ни е. И онака следен пат најверојатно играме на рефлектори а кога ќе залади преоѓаме во балон :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom