Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.228
Поени од реакции
34.528
Изигравте барем еднаш после првиот натпревар бе? :)

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.293
Here we go again...

1. -Ханибал-
2.. Kaiser
3. Gade
4. Blue Army
5. Cthulhu^

В

Вори

Гостин
Ништо за Сабота ондак.Јас реков преку недела да се испуцаме,али вие дупите со терминот.
И плус ако игравме,боље да изнајвмевме сала/балон,а не да се кршиме по бетонот.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ништо за Сабота ондак.Јас реков преку недела да се испуцаме,али вие дупите со терминот.
Каде преку недела бе машко ? Обврски имаме.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
ОК бе, ама резервирај ти балон и собери 12 луѓе што ќе платат.... гледаш дека неможеме ни 12 да се собереме да играме надвор кај што не се плаќа.

Што е до мене сеисто ми е ќе дојдам и во сала и во балон ама знам дека само 4-5 души сме сигурни за во сала тоа се оние кои се пријавуваме секоја недела и никако да се собереме...

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.293
Вори, јас би играл СЕКОЈ ДЕН, ама сам ли да си трчкам по топката? И ја нема таа маса на озбилни луѓе, иначе јас на пример би сакал да играме кај Филип Втори.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
^ Абе јас би сакал да играме и на Камп Ноу во Барселона против Меси и компанија или на Олд Трафорд или Стемфорд Бриџ пред 40 илјади публика или на Енфилд Роуд во Ливерпул да ја слушам youll never walk alone пред да почнеме да играме, ама .. :icon_mrgr:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Епа ти ако имаш обврски преку недела,тогаш некој има обврски за викенд.Пријатно играње,што да ти речам.
Епа јебига, затоа кој може ќе се пријави, кој не може нема да се пријавува и тоа е тоа ..

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Епа ти ако имаш обврски преку недела,тогаш некој има обврски за викенд.Пријатно играње,што да ти речам.
Друже ти кажаа другите едвај се собираме за без пари во сабота, за во балон (трева) кај што се плаќа нема шанси да се собереме.

Инаку мене можеш да ме рачунаш во секој случај и за преку недела и за во балон ама ќе се собереме 3-4 души максимум, што прајме со другите?

Ако организираш преку недела у секој случај викај, еве има уште неколку што и преку недела ќе дојдат :).

В

Вори

Гостин
На вас чекам јас.Вие сте од Скопје па знаете како одат тие работи со сали и балони.
Да кажевме термин на пример,па може ќе се соберевме 12 души за балон.
Јас ќе донесев плус двајца со мене,исто така форумџии и ќе игравме...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
На вас чекам јас.Вие сте од Скопје па знаете како одат тие работи со сали и балони.
Да кажевме термин на пример,па може ќе се соберевме 12 души за балон.
Јас ќе донесев плус двајца со мене,исто така форумџии и ќе игравме...
Знаеме како одат, ТЕШКО :).

Две недели не се собравме повеќе од 5 души за беспари а јас купив топка за да има со што да играме :).

Еве да не бидам се јас иницијатор напиши пост кој е за во балон преку недела и ќе почнеме да се запишуваме, ете нека има и таква опција ама скоро сум сигурен дека повеќе од 4-5 луѓе нема да се собереме :).

Пробај во секој случај, може со тек на време и тоа профункционира, јас ќе бидам среќен ако успее и тоа па со тек на време и за таму да си имаме стандардна екипа :).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom