Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.293
Ама времето/теренот нема да им чини. Ајде да најдеме противничка екипа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Кај и да планирате да играме имајте во предвид дека треба порано пошто се стемнува порано... ама по школиве имаат 2ра смена часови така да може игралиштата да им се зафатени со часови физичко..

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.293
Теренот кај Медицински би требало да е празен и во сабота и во работен ден :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Можеме да играме на медицинско ко минатиот пат само треба да најдеме противничка екипа и да договориме термин.

Ако некој најде противници да сакаат да играат саботава нека пише.

Ова под услов да не се јават уште неколку утре па сами да можеме две екипи да составиме ама не ми се верува дека ќе стигнеме.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ајде тогаш да видиме до утре што ќе се случи, па да најдеме уште една екипа или играчи колку што ќе фалат. Јас веруем у Cthulhu, он игра фудбал со професионалци. :P

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Јас нема да можам овој викенд, организираме натпревар со ролери баш во сабота така да јас сум аут :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас нема да можам овој викенд, организираме натпревар со ролери баш во сабота така да јас сум аут :)
Овој пат ти е простено ама следна сабота нема excuse :D.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Овој пат ти е простено ама следна сабота нема excuse :D.
Не, не само еден минус е дозволен : )))) Ако не се соберете и ако ви се гледа екстремни спортови можете да поминете, во 13:00 ќе почне на плоштад кај Камени мост. На саат-саат ипол ќе има промена на локација, под жабарот (кај почетокот на стазата) па сите останати движења ќе бидат по стаза накај скеј паркот. Мхм мхм реклама мхм мхм :))))

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не, не само еден минус е дозволен : )))) Ако не се соберете и ако ви се гледа екстремни спортови можете да поминете, во 13:00 ќе почне на плоштад кај Камени мост. На саат-саат ипол ќе има промена на локација, под жабарот (кај почетокот на стазата) па сите останати движења ќе бидат по стаза накај скеј паркот. Мхм мхм реклама мхм мхм :))))
Не коби :D, мора да се собереме, уште еден фали и 4 на 4 можеме да изиграме. Јас ако сум во град во сабота ќе поминам да ве видам што мајстори сте а следна сабота планирај фудбал :).

• Ми се допаѓа
Reactions: Xak

Cthulhu^

your neighbourhood pagan
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.293
Во преговори сум со две противнички екипи, едните сакаат да играме околу 16:00, другите околу 20:00. Најверојатно ќе играме во Аеродром. Ваше мислење?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас сум за 16:00 зашто вечер ми се иде на собиранка која е од 21:00 а и мислам пофино да сме слободни вечер за излегување :).

Нека се изјаснат и другите.

В

Вори

Гостин
Дај да играме нареднава недела еден фудбал?Од понеделник до петок сум слободен,за викенд не сум за жал.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Што се случчи со ова ќе се игра или? Мене дури сеа ми текна да видам, а расположен сум за играње.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нешто слабо фудбалериве, изгледа само на форум им се игра :pos:.

Ај или теоретски за утре (што не ми се верува да бидне) или за следната недела.

И не се смеј трагично е, барем сервис да изигравме :pos:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom