UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Официјална потврда од УЕФА: 'Головите за натпреварот Валенсија-Челзи ќе бидат пошироки за 4,5 метра на двете страни и повисоки за 4 метра. Се надеваме дека ќе им помогне на Фернандо Торес и Роберто Солдадо да постигнат гол, посебно кога помеѓу стативите го нема противничкиот голман.'
За Торес ајде да речеме дека промашува чисти голови, но барем ти како навивач на Барселона и „експерт“ за фудбал, треба да знаеш дека Солдадо токму против Барселона не успеа да погоди сам пред голот бидејки Валдес ја допре топката која ја упати Матје и доволно го смени правецот со што таа се одби од Солдадо, кој во таа позиција не можеше да ја исконтролира. Ама нели некој сака да се прави тука смешен и „el puto amo“, кога не е :tapp:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
За Торес ајде да речеме дека промашува чисти голови, но барем ти како навивач на Барселона и „експерт“ за фудбал, треба да знаеш дека Солдадо токму против Барселона не успеа да погоди сам пред голот бидејки Валдес ја допре топката која ја упати Матје и доволно го смени правецот со што таа се одби од Солдадо, кој во таа позиција не можеше да ја исконтролира. Ама нели некој сака да се прави тука смешен и „el puto amo“, кога не е :tapp:
А некој не разбира шала на своја сметка...

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
А некој не разбира шала на своја сметка...
Солдадо на последните 12 натпревари во Ла Лига има постигнато 17 голови, и оваа сезона 5 од вкупно 8-те гола на Валенсија се негово дело. Така да споредбата на Солдадо со Торес кој постигна 2-3 гола откако дојде во Челзи, поради една пропуштена шанса за која тој самиот не беше крив, не е на место и никако не е „смешна“ како што некој сака да ја претстави. ;)

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Why so serious? Relax man...

Не бе, озбиљно, што се напна толку?
И јас одма уште на полувреме пишав дека тоа не беше грешка на Солдадо, туку дека Валдес ја допре доволно, за да овој не може да одреагира како треба.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.810
Се мислев дали да реплицирам или не, ама видов Artifex го напишал тоа што сакав и јас.
Ццц, ни хуморот не е тоа што беше некогаш.

В

Вори

Гостин
Официјална потврда од УЕФА: 'Головите за натпреварот Валенсија-Челзи ќе бидат пошироки за 4,5 метра на двете страни и повисоки за 4 метра. Се надеваме дека ќе им помогне на Фернандо Торес и Роберто Солдадо да постигнат гол, посебно кога помеѓу стативите го нема противничкиот голман.'
:pos:

Да не пукнеш,ме изнасмеа.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ѕверски гол на Ѕагоев.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Заборавив дека во Русија се играат порано натпреварите,сега гледам тепале Интер :pos::pos:
А баш сакав да ја гледам утакмицата.. :( :(

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.121
Поени од реакции
46.085
Заборавив дека во Русија се играат порано натпреварите,сега гледам тепале Интер :pos::pos:
А баш сакав да ја гледам утакмицата.. :( :(
Не ја даваа на к-анал 5.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
КАНАЛ 5 СЕ ЗА БЕСИЛКА !! ДЕГЕНИ ЈА ИЗГАСИЈА СИТИ БАЕРН ПУШТИИЈА ЛИОН ДИНАМО...за никаде срамота...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Океј сеа разбирам технички проблеми имаат ама кога веќе се уклучуваш на друга уклучи се на Наполи-Виљареал а не на Лион-Динамо ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom