UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Битно ваш ред е сега да ги трпите утописките коментари на жабарот :icon_mrgr:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Да и притоа на Реал им беше досуден пенал со кој тие победија, хаха..

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Манчини изјавил дека ќе тепаат у Минхен.o_O
Лелеее тој на сите милијарди што ги потроши за фудбалери у Сити може комотно Ф1 Тим да си основа!

Како не му е срам да дава изјави...Мувли неможат Наполи да го тепаат,како се избламираа вчера ејјј!

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
10.292
Не ми го чепкајте Реал ве молам. Сите играчи на Реал се избрани од Редот на Мајка Тереза, а Кака им е главен проповедник. Никој таму не симулира, какви се овие богохулија што ги пишувате. Марсело само се фрли од радост пошто во тој момент дознал за резултатот во кошарка на Македонија. Исто така му љубоморите на Роналдо дека е најубав, најличен и има најјак тен, тоа е се.

Како и да е, и Исус да слегнеше на Земјата а Барса да изгубеше од Трабзон дома, ќе паднеа барем 10ина страни овде.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не ми го чепкајте Реал ве молам. Сите играчи на Реал се избрани од Редот на Мајка Тереза, а Кака им е главен проповедник. Никој таму не симулира, какви се овие богохулија што ги пишувате. Марсело само се фрли од радост пошто во тој момент дознал за резултатот во кошарка на Македонија. Исто така му љубоморите на Роналдо дека е најубав, најличен и има најјак тен, тоа е се.

Како и да е, и Исус да слегнеше на Земјата а Барса да изгубеше од Трабзон дома, ќе паднеа барем 10ина страни овде.
Господ знае колку ви е тешко,никој не ви одговара на вашите посрани провокации. :pos:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
10.292
Господ знае колку ви е тешко,никој не ви одговара на вашите посрани провокации. :pos:
В црнила сум, верувај. Еве сега се спремам за црква, свеќи да запалам, да куртулисам од макиве.

G

_Ghost_

Гостин
Знај некој што е со тренеркиве? Забележав некни и Милан истите ги носеа пред да почни натпреварот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.958
Поени од реакции
16.313
мислам дека сите гостински екипи треба да ги носат
Ех, спонзор им е Адидас, и Челзи ги носеше на домашен терен против Леверкузен.
Изгледа специјализирани се овие за ЛШ. Гледате на нив има ѕвезди.:D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Официјална потврда од УЕФА: 'Головите за натпреварот Валенсија-Челзи ќе бидат пошироки за 4,5 метра на двете страни и повисоки за 4 метра. Се надеваме дека ќе им помогне на Фернандо Торес и Роберто Солдадо да постигнат гол, посебно кога помеѓу стативите го нема противничкиот голман.'

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
хаха :)
Торес влезе во форма не се грижи ти за него а јас колку што знам Солдадо скоро секој натпревар дава гол.
Како навивач на Челзи не би ме изненадило Валенсија да биде не поразена дома оваа среда

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кои натпревари ке ги даваат на Канал 5 се знае ли ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom