Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Кажа ти да не ми га дираш Албиола беМалага може и да освои .. ако им дојде Албиол
Кажа ти да не ми га дираш Албиола беМалага може и да освои .. ако им дојде Албиол
абе полека. Бод сме зад Фарса,3 зад Валенсија. Не се 10 бодаСо ваква игра тешко и втори да бидеме сезонава.
Абе остави поените на страна, убаво ти напишав со оваква игра, до кога ќе гледаме беден фудбал без прави шанси за гол.абе полека. Бод сме зад Фарса,3 зад Валенсија. Не се 10 бода
Не, не. Првенството не е готово за никој. Првенството тукушто почнува.Првенството е готово, може да се свртиме кон купот и Лига на шампиони.
Велам дека сигурно нема да продолжиме вака,а ако е средена играта 3 бода не се многу. Е сега кога почнуваме со вистински фудбал....Абе остави поените на страна, убаво ти напишав со оваква игра, до кога ќе гледаме беден фудбал без прави шанси за гол.
Се сложувам со тебе, но факт е и верувам дека ќе се подобриме само се надевам дека тоа ќе биде на време и нема да биде прекасно. Причина поради слабата игра не гледам во Мурињо, некако играчите индивидуално се слаби.Абе остави поените на страна, убаво ти напишав со оваква игра, до кога ќе гледаме беден фудбал без прави шанси за гол.
Се надевам не беше сериозен и си бил у моменти на нервоза.И што после тоа ? Кој ќе дојде место Мурињо ? Да не има некоја подобра опција од него ? И мене не ми се свиѓа, и јас сум за да си оди, ама кој место него ? Пред да викате да се оди размислете прво кој ќе го наследи.. Ќе дојде некој дебил како Бенитез и ќе биде десет пати по бетер од ова.
Првенството е готово, може да се свртиме кон купот и Лига на шампиони. Не памтам да сме имале два кикса по ред од 2008-09. Секоја чест за Мурињо, во неговата втора позната и секогаш подобра сезона, оствари фуриозен почеток.
Мртов сериозен.Се надевам не беше сериозен и си бил у моменти на нервоза.