Фан Клуб: Интер

Бранка го наговори за Гасперини, и овој го послуша, а Бранка бајаги кредит доби кога работеше во комбинација со Мурињо, кога беше безгрешен, направи Се како што треба, да можеше Мур одма ќе го собереше со него во Реал место Валдано.

Лани колку пари толку музика беше работата, на крај од лето го договори Инлер кој сега имате прилика да го гледате и во Наполи што играч е, а игра на позицијата на Камби каде у моментов се убедливо најслаби, али Морати у последен момент откажа потпис на договорот и со Удинезе и со Инлер а не се работеше за некоја голема сума која требаше да им ја платат на Удинезе..

Али оваа година он одлучи за Гасперини што е негова најголема грешка кога е во прашање Интер, и ја једино и за тоа имам замерки кога е во прашање Бранка, и не толку што го ангажира Гасперини, туку зашто не инсистираа клубот да продолжи со 433 филозофијата туку дозволија некој да го бутка 343 експериментот кој и за моменталнава Барса ќе е суициден.
Никад нема да дознаеме на што ќе личеше тимов со Гасперини доколку од прв ден се работеше на тактика со 4ца дефанзивни играчи.

Па да, ме мрзеше да пишувам, тоа се подразбира. Единствено објаснување за ваквата реакција на Морати е тоа дека други го наговориле за Гасперини. Мислам дека и онаа сликата што беше постирана од ложата, со Рома, кога Бранка прави фејспалм а Морати го гледа онака строго... кажува се.

ЗОШТО БРЕ ЗОШТО!!! ААААААААААА ЛЕЛЕ СРАМОТА!!! ЗА ВАКА ЛИ БЕМЕ БРЕ ОД НОВАРА ДА ГУБИМЕ! :@

Нема гајле ке биде подобро. Фан сум на јуве но пред се на Серија А. Сакам силна Серија А интересна и мечеви против силен интер,милан,рома....

Се надевам дека ке тргне работата ( а и веќе време е ). Делио Роси според мене би бил одличен избор

@Syn се сеќаваш на онаа мала дебата кога ти кажав дека Гасперини ке фура 343 ....

Ајде пред врата си чекал Раниери. Ќе видиме денеска.

Раниери???НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!Изгледа се откажуваме од сезонава уште сега ако дојде Раниери,човекот е тренер за 2 место,вечити лузер и нема муда на дерби средби..криво ми е затоа што има голем потенцијал во екипата,ама нема некој со малку тренерско знаење да го води Интер.Лани беше Бенитез и неговата тврдоглавост,сеа овој ГАД исто тврдоглав,недај боже Раниери,тренер без авторитет...........некој го спомна ГУС ХИДИНГ??

Анчелоти !!! Можеме да го мрзиме колку сакаме... Ама само тој може да ја опраи изгубенава сезона... е сега дали он ќе прифати да биде тренер на Интер, а знаеме дека е Росонер, мада и Лео беше росонер а видовме што направи...

дали некој вчера запримети тој бесниот навивач на Интер што беше со дрес од Мурињо ??? ај таа слика најдете ми ја

Тренингот започнал без Гасперини и Јурич.Барези го водел тренингот а се вратил и Маикон.Пусти Маикон не дочека да биде трениран од Гасперини, сигурно му е многу криво бидејќи имаше шанси да игра и напаѓач во новава формација :pos:

Марсо ако го најдеме тој на Аватар го носам!

Каспер(ини) лета денеска, ваљда Барези ќе не води неделава додека се најде замена..

Не бе, нема потреба од отказ, остај го човекот да си ја врши работата до Јануари. :mad:
Каков Јануари не се будали, јас уште на подготовките ќе му дадев отказ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom