Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.168
Бранка го наговори за Гасперини, и овој го послуша, а Бранка бајаги кредит доби кога работеше во комбинација со Мурињо, кога беше безгрешен, направи Се како што треба, да можеше Мур одма ќе го собереше со него во Реал место Валдано.

Лани колку пари толку музика беше работата, на крај од лето го договори Инлер кој сега имате прилика да го гледате и во Наполи што играч е, а игра на позицијата на Камби каде у моментов се убедливо најслаби, али Морати у последен момент откажа потпис на договорот и со Удинезе и со Инлер а не се работеше за некоја голема сума која требаше да им ја платат на Удинезе..

Али оваа година он одлучи за Гасперини што е негова најголема грешка кога е во прашање Интер, и ја једино и за тоа имам замерки кога е во прашање Бранка, и не толку што го ангажира Гасперини, туку зашто не инсистираа клубот да продолжи со 433 филозофијата туку дозволија некој да го бутка 343 експериментот кој и за моменталнава Барса ќе е суициден.
Никад нема да дознаеме на што ќе личеше тимов со Гасперини доколку од прв ден се работеше на тактика со 4ца дефанзивни играчи.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па да, ме мрзеше да пишувам, тоа се подразбира. Единствено објаснување за ваквата реакција на Морати е тоа дека други го наговориле за Гасперини. Мислам дека и онаа сликата што беше постирана од ложата, со Рома, кога Бранка прави фејспалм а Морати го гледа онака строго... кажува се.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
ЗОШТО БРЕ ЗОШТО!!! ААААААААААА ЛЕЛЕ СРАМОТА!!! ЗА ВАКА ЛИ БЕМЕ БРЕ ОД НОВАРА ДА ГУБИМЕ! :mad:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.593
Поени од реакции
17.433
Нема гајле ке биде подобро. Фан сум на јуве но пред се на Серија А. Сакам силна Серија А интересна и мечеви против силен интер,милан,рома....

Се надевам дека ке тргне работата ( а и веќе време е ). Делио Роси според мене би бил одличен избор

@Syn се сеќаваш на онаа мала дебата кога ти кажав дека Гасперини ке фура 343 ....

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ајде пред врата си чекал Раниери. Ќе видиме денеска.

Член од
20 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
5
Раниери???НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!Изгледа се откажуваме од сезонава уште сега ако дојде Раниери,човекот е тренер за 2 место,вечити лузер и нема муда на дерби средби..криво ми е затоа што има голем потенцијал во екипата,ама нема некој со малку тренерско знаење да го води Интер.Лани беше Бенитез и неговата тврдоглавост,сеа овој ГАД исто тврдоглав,недај боже Раниери,тренер без авторитет...........некој го спомна ГУС ХИДИНГ??

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Анчелоти !!! Можеме да го мрзиме колку сакаме... Ама само тој може да ја опраи изгубенава сезона... е сега дали он ќе прифати да биде тренер на Интер, а знаеме дека е Росонер, мада и Лео беше росонер а видовме што направи...

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
дали некој вчера запримети тој бесниот навивач на Интер што беше со дрес од Мурињо ??? ај таа слика најдете ми ја

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Тренингот започнал без Гасперини и Јурич.Барези го водел тренингот а се вратил и Маикон.Пусти Маикон не дочека да биде трениран од Гасперини, сигурно му е многу криво бидејќи имаше шанси да игра и напаѓач во новава формација :pos:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
Марсо ако го најдеме тој на Аватар го носам!

Каспер(ини) лета денеска, ваљда Барези ќе не води неделава додека се најде замена..

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Не бе, нема потреба од отказ, остај го човекот да си ја врши работата до Јануари. :mad:
Каков Јануари не се будали, јас уште на подготовките ќе му дадев отказ.

Kajgana Shop

На врв Bottom