A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ја секое седнуање на компјутер се најавувам. Фората е колку често го гасиш рутерот.

Lease Time ми беше стаен на секои 2 дена...Поминаа 2, 3, 4...недела дена и не ми бараше да се најавам...

Гледам сега на странава на CableTel многу добри понуди имаат, штета што во Охрид нема, само имам едно прашање..
НЕТ 10
Интернет со брзина до 10 Mbps и неограничен трансфер.
Е тоа неограничен трансвер е со фер политика како на Т-Home до 250 ГБ или мојш и по 2ТБ да прајш месечно? :)...

Гледам сега на странава на CableTel многу добри понуди имаат, штета што во Охрид нема, само имам едно прашање..
НЕТ 10
Интернет со брзина до 10 Mbps и неограничен трансфер.
Е тоа неограничен трансвер е со фер политика како на Т-Home до 250 ГБ или мојш и по 2ТБ да прајш месечно? :)...
Jesus...
А да читнеш неколку страни поназад?

Прееска од арена добро фатив. Аплоадирав со 1мб. Скоро 7ГБ аплоадирав. :)

А загрми отиде кејблтел.Тек сеа дојде нетот пред 20тина минути.

И кај мене само што дојде преска.Немаше од вчера навечер кога грмеше јако.Им се јавив сабајлето имале некој си поголем дефект и работеле на тоа.Гледам интернет има али телефон нема.

Кај мене па моментално снема ама дојде за 5 минути. Ама па затоа есеноска ако ви текнува кога имаше едно невреме, дуваше ко лудо и јас немав исто толкав временски период како и вие. За тоа ептен се лигави.

Јас имав проблеми порано од ваков тип, ама сеа чудо се беше ОК со нетов, иако времето беше НЕвреме :D

Кај мене за невремево немаше 5 саати :)
Ама си се опраи :)

А чудно зошо вака коа е невреме паѓа..Ја порано имав неотел нет и какви све бури имаше, невремирња не паѓаше воопшто и брзината константна беше...Зборуваме за антена на врв на зграда 9-катница...

Од вчера вечерта до прееска кај 1 попладне дома немало интернет.
Не знам дали е од невремето или не, ама ако е од невремето - срамота е.

Абе, има нешо ова јузер пасворд нит дечкото ми дае нит ја му побарав шпанско село...

Абе, има нешо ова јузер пасворд нит дечкото ми дае нит ја му побарав шпанско село...

Бројот на телефон што си им го дал за контакт е и јузер и пасворд :D

Овој месец планирам да го надминам лимитот,пошто минатиот не успеав,и да видам дали имаме 80гб пакет или повеќе... Засега не ми оди баш лошо... :)
capturebxl.png

Овој месец планирам да го надминам лимитот,пошто минатиот не успеав,и да видам дали имаме 80гб пакет или повеќе... Засега не ми оди баш лошо... :)
capturebxl.png
Да те прашам кај проверуваш колку имаш сообраќај направено ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom