С
сашенко
Гостин
Последните две години јуве се најчесто второ или трето место на анкетата а завршуваа 7мо на табела14 луѓе гласале само за Наполи
Последните две години јуве се најчесто второ или трето место на анкетата а завршуваа 7мо на табела14 луѓе гласале само за Наполи
Јуве одигра со еден утепан тим и со еден утепан тим кој им е нешто како б-тим. Така да рано е за нив да се дава оцена се додека не почнат да играат со саглам противници.И ЈУве може да замеша прсти тука на чело со КОнте изгледаат како добар тим само левата бековска позиција им е слаба другите делови од тимот им се навистина добри.Тоа ќе биде тројката што ќе оди во ЛШ следната сезона по мене
Последните две години Јуве имаше далеку послаб тим од овој на Наполи Оваа година и двете екипи имаат добри состави, само има време, повреди, падови во форма, судиите , ќе го решат победникот.Последните две години јуве се најчесто второ или трето место на анкетата а завршуваа 7мо на табела
Само сакав да кажам дека анкетата е далеку од реална.Јуве, Интер и Милан имаат најмногу фанови овде и затоа тие се на првите три места на анкетава.Ете јуве го гласаме и секогаш 2 или 3 испаѓа на анкетава а дупки беа лани.Сите гласаат за своите дури се пушти и муабет едно време дека лажни акаунти се праеле за да гласови да се собираат.Мада мислам дека тоа беше заебанција.Последните две години Јуве имаше далеку послаб тим од овој на Наполи Оваа година и двете екипи имаат добри состави, само има време, повреди, падови во форма, судиите , ќе го решат победникот.
Само сакав да кажам дека анкетата е далеку од реална.Јуве, Интер и Милан имаат најмногу фанови овде и затоа тие се на првите три места на анкетава.Сите гласаат за своите дури се пушти и муабет едно време дека лажни акаунти се праеле за да гласови да се собираат.Мада мислам дека тоа беше заебанција.
Абе некогаш испаѓа точно гласано.Работата е што никогаш фан на јуве не гласал дека интер ке ја освои лигата мада биле многу поквалитетен тим, ниту пак за Милан некој гласал.Јас лани уште на стартот на сезонта реков Милан ке ја освојат лигата и бев уверен во тоа до крај а гласав за Јуве .Значи без разлика каков тим имаат овие три екипи на анкетава ке имаат гласови секогаш.Подобро и да ја нема анкетата.
Па реално, Интер последниве години беше прв на листата и секогаш завршуваше прв, освен лани кога беа тука некаде со Милан на анкетата, па Милан освои. Не дека е реална, али јас очекувам изненадување оваа година, Наполи и Јуве за Скудетото
Па не би рекол дека Милан има комплетен состав.Јуве одигра со еден утепан тим и со еден утепан тим кој им е нешто како б-тим. Така да рано е за нив да се дава оцена се додека не почнат да играат со саглам противници.
Интер ќе заостане многу на почетоков зошто цела екипа е во хаос, така да шансите се мали.
Рома според мене има подобар тим од Лацио (зборам комплетно со се клупа) ама и тие ги имаат истите проблеми акко Интер.
Пишав и порано, оваа година многу непредвидливи резултати ќе има, но засега Наполи и Милан се единствени екипи кои имаат и комплетен состав и некаква игра со глава и опашка, значи единствени кои веќе се подготвени за трка.
МИлан останува главен конкурент за тутула сепак ЈУве и Наполи можат да му замрсат сметки.Комшиите ваши немаат шанси за титулаАко милан изгубил 1 утакмица не значи дека готово он нема ништо да освои ке се бори за квалификации ЛШ ! не се гледа се од 1 утакмица така да ке видиме .. сепак ке го видите вистинскиот Милан коа ке се вратат играчите од нападот средина одбрана .. ! 1 ибрахимович или 1 робињо сега моментално се гледа колку му значи на Милан !!
Се слагам со првите два реда, а за последниот делумно. Јуве не треба да те плаши. Наполи ќе не исчука ситеКако победа над Парма и Сиена те прават од екипа која не успеала да се избори ни за ЛЕ прошла сезона у конкурент за титула не ми е јасно никако !!
Да ги земаше Јуве Агуеро, Тевез и Меси ќе сватев, ама со неколку просеци плус како очекувате Јувентус да биде конкурент за титула не ми е јасно никако !!
Да не го сватат навивачите на Јуве ова како провокација ова е лично мое мислење дека Вучиниќ, Џакерини и Видал се ништо повеќе од просеци и Јуве не ме плаши ама ич !
Незнам зошто Јуве го сметаат за конкурент за титулата.Јас сум навивач за Јуве откако знам за себе и ги познавам добро работите што се случуваат со Јуве и со сигурност можам да кажам дека Јуве е далеку од спремен за да го освои калчото.И самата управа и тренерот го имаат изјавено тоа и свесни се колкав ни е капацитетот годинава.Наполи е тимот кој треба да не плаши сите...Како победа над Парма и Сиена те прават од екипа која не успеала да се избори ни за ЛЕ прошла сезона у конкурент за титула не ми е јасно никако !!
Да ги земаше Јуве Агуеро, Тевез и Меси ќе сватев, ама со неколку просеци плус како очекувате Јувентус да биде конкурент за титула не ми е јасно никако !!
Да не го сватат навивачите на Јуве ова како провокација ова е лично мое мислење дека Вучиниќ, Џакерини и Видал се ништо повеќе од просеци и Јуве не ме плаши ама ич !