Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272
M

Mario Gómez

Гостин
Па како ќе биде среќен кога душа даде а изгубивме :(.
Ај утре ќе се расположат сите,
--- надополнето: Sep 18, 2011 8:27 PM ---
Покрај такви НБА ѕвезди прв стрелец и во прва петорка не е мала работа. :cuc: Да бев женско ќе му дадев еднаш.
Ја па ќе го почастам со тоа шо нема више да бидам расист.

В

Вори

Гостин
Мои ШАМПИОНИ!Ми падна тешко поразот,не викам не.Но за мене остануваат и понатаму херои.
Дамјан промаши на крај,точно е.Но не треба да го обвинуваме него.Се случува,млад е,неискуство е во прашање.Случајно се најде на таа позиција и ете.Само не сакам сеа да чувствува товар на грбот и цел живот да мисли на тоа.
Јако беше на плоштад кога сите клекнавме доле на земја и бевме во исчекување на последниот напад.За жал не го дочекавме но тоа е тоа.Битно ми беше што сите после тоа беа со кренати глави.Додуша пуштивме по некоја солза,али тоа е.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Незнам зошто се разочарувате.Да тешко е да се изгуби натпревар на ваков начин но и никој воопшто не се надеваше дека ќе стигнеме до овде.По поразот од Црна Гора сите изгубивме надеж бидејќи таа беше една од полесните репрезентации и да се загуби од неа ги руши надежите.Но со одлична и прилично изненадувачка игра успеавме да стигниме до полуфинале и битка за третото место.Доколку ја победевме Русија првиот пат можеби сега ќе беше друга приказна и ќе игравме во финалето но ова е далку од лошо.Ова е историски резултат.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
дајте слики од Бо со знамето македонско кога беше прогласен во најдобрата петорка???

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
М

Мартин`

Гостин
Ај додека не е затворена темава да се позафркаваме уште малце за Кириленко, кој гледал Adams Family знае дека и он глумел ..

А кој гледал знае и дека таму “глуми“ и неговиот најдобар пријател раката (читај Ламоника) :icon_lol:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.536
Јас сум презадоволна од играта и од момците, но највеќе ми е жал за нив што не го земаа бронзениот медал, душата им остана на терен само нашта екипа немаше кој да ја одмора со нецели 7 играчи стигнавме до полуфинале, шпанците, французите и русите имаат страшно силни екипи што грото играчи им се едни од најдобрите НБА играчи, и по сите глупости на судиите како шлаг на тортата па ние можеме слободно да кажеме алелуја и да морални победници сме, ај да го видам Гасол, Наваро и другите слични на нив да играат 40 минути и кусур без да имаат замена дали ќе ги постигнат истите резултати... како и да е момци Македонци секоја чест и капа долу, вие сте нашите европски шампиони срцата на вашите сонародници е вашиот златен медал, Ви благодарам безизмерно!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.869
Поени од реакции
12.432
Не бе...не можам. Уште ми е мака....... 2 четворки испив денес :( Што е многу - многу е. Дури и премногу

Kajgana Shop

На врв Bottom