Син,хели Морати пред три -четири дена реце дека 3-5-2 ке ја смениме во 4-3-1-2 ?Каков Ето бе какви бакрачи, ќе го извадеше денес на полувреме за Бјанчети од клупа, не е до играчите, има тимов добри индивидуалци, Зарате се разигра, имаше еден опасен шут, неколку супер пасови у центар на шеснаестерец ама кој кур кога таму беа Мунтари, Камбијасо и Снајдер, играа без напаѓач по замената Мунтари - Форлан, тука само се удира печат за капацитетот на Гасперини и тука мислам дека и најголем оптимист кој верувал во овој тренер у моментов го менува својот став и се приклучува на оние кои веќе знаат за што е способен Интер со ваков тренер.
Ама и мене да ми понудат работа Бранка и Морати, би прифатил, нема што да го плукам Гасперини сега, тоа е неговиот максимум, не можам од него да барам нешто што знам дека не може да го понуди. Дур не е касно треба да се смени, иако промена на тренер во било кој дел од сезоната во секој случај не налага добра иднина за тој тим.
Ја смени, изгуби од Трабзон и пак ја смени.Син,хели Морати пред три -четири дена реце дека 3-5-2 ке ја смениме во 4-3-1-2 ?
Ваков тренер немам видено од дамна,па Марин Докузовски да беше ке направеше подобра тактика иако е тренер за кошарка! Значи сите на фан клуб гледаме дека не оди со ваква формација и дека он не е тренер за Интер,ако не го смени Морати за 24 часа ке го сметам за најглуп човек на свет дефинитвно! Смешки беше второ полувреме,уште па искача Форлан а овој не го ни погледна па ова ни во Тајван го нема!
Донеси го во Скопје бре Кирца да го седниме на сабјана од Александара !!!
Ако веќе има некој проблем со Пацини, го имаше и Кастињос на располагање, но од мочко/кукавица што можеш да очекуваш, ццц.Да бе, Пацини на клупа беше ...
Каков F A I L.
Напред Мунтари!Одлично одигра,вистински напаѓач,секоја чест!Muntari хм....
Цела сезона се јадеше говна за овој играч , сите беа радосни ако си оди - и сега требало да не спаси , кога сите се тапа џонсон , требало да даде гол!
Е НЕ!
Баш ми е мило што ја извади топката надвор!
Не ви се потребни голови од тој што е брукан цела сезона!
BTW - За малце ќе заборавев : Гасперини , крв да сереш!
1. Хектор Купер, Радомир Антиќ, Џузепе Бергоми.Бараме нов тренер за ИНТЕР!Давај те предлози!
Јас Купер го памтам по одбрамбен фудбал се имаше и скарано со Роналдо за тоа .Дури овој наведе си оди заради одбрамбениот фудбал на Купер и беше на Морати да реши или Роналдо или Купер.Денес прочитав КУПЕР... едвај чекам ако ми веруваш.. го обожавав типот... кога губеше Интер ставаше се што има напаѓач од клупа... Знаеше да стартува утакмица со 4-2-4 формација.. Човек со "CoJones" !!! Не успеа во Интер затоа што ја имаше генерацијата на ГАМАРА, ШУТОС, ГЕОРГАТОС, ГРЕШКО... Со овој тим, со овие напаѓачи, ќе направи ПУЗДЕР
Да си се докажи човекот во неговите глупости. Малце е ова.Сега Морати ќе се изнервира и ќе му даде уште 3 утакмици и толку.