Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Mikky

Интераш
Член од
23 октомври 2008
Мислења
210
Поени од реакции
19
Мунтари новото засилување во нападот :vozbud:

Немам друг коментар, нит па коментирам додека имаме класа тренериште :tapp:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
БОЛИ КОГА ГО ГЛЕДАМ ОВОЈ ИНТЕР !!!
ГО ПОДДРЖУВАВ, АМА СЕГА ГО МРАЗАМ ГАСПЕРИНИ... КУКАВИЦА !!! СЕ ПЛАШИ ДА НАПАДНЕ... НА ДОМАШЕН ТЕРЕН, ГИ ВАДИ СИТЕ НАПАЃАЧИ И ИГРА СО ФОРМАЦИЈА 3-7-0
СРАМНО Е ОВА... УШТЕ ВЕЧЕР КЛОЦА НА ГАСПЕРИНИ, БОЉЕ ЌЕ ИГРАМЕ БЕЗ ТРЕНЕР.

ОЧАЈ, ПЛАЧ, БОЛ, ТАГА !!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
ГО СТАВИ МУНТАРИ МЕСТО ФОРЛАН ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА

Епик измена :pos:
--- надополнето: Sep 17, 2011 8:48 PM ---
п.с. Инаку ова е сепак добар резултат за човек ко Гасперини кој реално нема капацитет да води голема екипа, сепак и бод лапна и не прими гол, сепак напредок е тоа за него со оглед дека губи 2 меча по ред и прими се на се 5 голови, плус и поразот од Милан каде примија 2.
Тоа само затоа што и тие се утепани. Да игравме со некој како Наполи ќе не наполнеа.

Само јас имам впечаток дека никој не знаеше кај тера денес? Ваков хаос не памтам. Греота е да пишувам убави работи за Рафа, ама со него и по 5 гола на утакмица сме давале :)

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Не, стварно не е смешно. Мора да го избркаме одсега за да тој другиот што ќе дојде на местото негово да ја свати работата сериозна, и не да си игра курот со екипата.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Само едно ке кажам. Мурињо кога бркаше резултат играше со 4-ца напаѓачи, а Гасперини кога брка резултат со еден!! o_O

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Искрено треба да плачите по ЕТО а 3-5-2 ви е мизерна тие пет во средината се бунат и не знаат кој што да игра...може ке ви профункционира замислата на ГАсперсон али кога незнам...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.949
Поени од реакции
16.284
Позитивна работа е што никогаш ВОЛКУ отворен фудбал не сме играле.:D ..и ко се гази противникот, нормално е Мунтари да го пушти, мислев дека ќе влези на местото на Камби, ама ете бидна со Форлан. :D

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Сигурно Пацини му рекол фак оф во 80 кога му рекол да влегува.Мунтари ништо полошо не изигра од останатите.
Жалното е што се како расштиман оркестар.
Ај да има некоја игра да речат да го оставиме но овие не се знае кој пие кој плаќа.Играчи има но на кој му текна овој Гасперсон Синиша сега Мурињо ми се гледа барем го знаеше тимот овој под нивото на Џенова не спушти.
Се надевам Морати ќе се ослободи уште вечерва од него.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Не се криви играчите кога имаме ваков кретен на клупа,приметивте ли дека неможеме да ја изнесеме топката ? Да играме со Барса може некако ке разберам,али со шугава Рома Самеул и компанија цело време ја рогаа бидејки немаа кај да ја дадат,наискрено сега да ми е пред очи Гасперни има гол да го соблечам и да го шетам низ Милано!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.053
Искрено треба да плачите по ЕТО а 3-5-2 ви е мизерна тие пет во средината се бунат и не знаат кој што да игра...може ке ви профункционира замислата на ГАсперсон али кога незнам...
Каков Ето бе какви бакрачи, ќе го извадеше денес на полувреме за Бјанчети од клупа, не е до играчите, има тимов добри индивидуалци, Зарате се разигра, имаше еден опасен шут, неколку супер пасови у центар на шеснаестерец ама кој кур кога таму беа Мунтари, Камбијасо и Снајдер, играа без напаѓач по замената Мунтари - Форлан, тука само се удира печат за капацитетот на Гасперини и тука мислам дека и најголем оптимист кој верувал во овој тренер у моментов го менува својот став и се приклучува на оние кои веќе знаат за што е способен Интер со ваков тренер.

Ама и мене да ми понудат работа Бранка и Морати, би прифатил, нема што да го плукам Гасперини сега, тоа е неговиот максимум, не можам од него да барам нешто што знам дека не може да го понуди. Дур не е касно треба да се смени, иако промена на тренер во било кој дел од сезоната во секој случај не налага добра иднина за тој тим.

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Не се криви играчите кога имаме ваков кретен на клупа,приметивте ли дека неможеме да ја изнесеме топката ? Да играме со Барса може некако ке разберам,али со шугава Рома Самеул и компанија цело време ја рогаа бидејки немаа кај да ја дадат,наискрено сега да ми е пред очи Гасперни има гол да го соблечам и да го шетам низ Милано!
:pos:
Донеси го во Скопје бре Кирца да го седниме на сабјана од Александара !!!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Самуел, Ранокија, Лусио, Нагатомо, Џонатан, Камбијасо, Занети... сите тие се играчи што играат во последната линија од одбраната... значи во старт играш ти со 6 одбранбени, згора на се, го вади Форлан го става Мунтари, со тоа имаш 7 позади...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.109
Поени од реакции
46.053
Сигурно Пацини му рекол фак оф во 80 кога му рекол да влегува.Мунтари ништо полошо не изигра од останатите.
Да бе, Пацини на клупа беше ...

Каков F A I L.

Kajgana Shop

На врв Bottom