Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
1. Интер мора да најде соодветна замена за Гасперини, а не да доживуваме дежаву со тој што ке дојде.
2. По крајот на сезоната да се продаде се што е над 30год.
3. Волку немоќен интер не сум видел од времето на Анте маркович.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
хаха, се сети Syn... а бе општо лудило еј, немогуче... :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Каков Ето бе какви бакрачи, ќе го извадеше денес на полувреме за Бјанчети од клупа, не е до играчите, има тимов добри индивидуалци, Зарате се разигра, имаше еден опасен шут, неколку супер пасови у центар на шеснаестерец ама кој кур кога таму беа Мунтари, Камбијасо и Снајдер, играа без напаѓач по замената Мунтари - Форлан, тука само се удира печат за капацитетот на Гасперини и тука мислам дека и најголем оптимист кој верувал во овој тренер у моментов го менува својот став и се приклучува на оние кои веќе знаат за што е способен Интер со ваков тренер.

Ама и мене да ми понудат работа Бранка и Морати, би прифатил, нема што да го плукам Гасперини сега, тоа е неговиот максимум, не можам од него да барам нешто што знам дека не може да го понуди. Дур не е касно треба да се смени, иако промена на тренер во било кој дел од сезоната во секој случај не налага добра иднина за тој тим.
Син,хели Морати пред три -четири дена реце дека 3-5-2 ке ја смениме во 4-3-1-2 ?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
:pos:
Донеси го во Скопје бре Кирца да го седниме на сабјана од Александара !!!
Ваков тренер немам видено од дамна,па Марин Докузовски да беше ке направеше подобра тактика иако е тренер за кошарка! Значи сите на фан клуб гледаме дека не оди со ваква формација и дека он не е тренер за Интер,ако не го смени Морати за 24 часа ке го сметам за најглуп човек на свет дефинитвно! Смешки беше второ полувреме,уште па искача Форлан а овој не го ни погледна па ова ни во Тајван го нема!

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Денес прочитав КУПЕР... едвај чекам ако ми веруваш.. го обожавав типот... кога губеше Интер ставаше се што има напаѓач од клупа... Знаеше да стартува утакмица со 4-2-4 формација.. Човек со "CoJones" !!! Не успеа во Интер затоа што ја имаше генерацијата на ГАМАРА, ШУТОС, ГЕОРГАТОС, ГРЕШКО... Со овој тим, со овие напаѓачи, ќе направи ПУЗДЕР :)

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Muntari хм....
Цела сезона се јадеше говна за овој играч , сите беа радосни ако си оди - и сега требало да не спаси , кога сите се тапа џонсон , требало да даде гол!
Е НЕ!
Баш ми е мило што ја извади топката надвор!
Не ви се потребни голови од тој што е брукан цела сезона!

BTW - За малце ќе заборавев : Гасперини , крв да сереш!

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Да бе, Пацини на клупа беше ...

Каков F A I L.
Ако веќе има некој проблем со Пацини, го имаше и Кастињос на располагање, но од мочко/кукавица што можеш да очекуваш, ццц.

МОРАТИ, ако уште вечерва не го шутнеш овој глуп, да ти се мочам у фаца смрдлива, и тебе и твојата фамилија, и одма да си го продаеш клубот, нека дојдат АРАПИ, барем нема да ги продаваме звездите затоа што клубот е во минус.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
ХАХАХ еден Каљари е боље од нас... тој има 2 победи од 2 утакмици, плус ја тепаше Рома... кога ќе размислам подобро, СРЕЌА што игравме против Рома, ако игравме против КАЉАРИ, ќе го јадевме...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Muntari хм....
Цела сезона се јадеше говна за овој играч , сите беа радосни ако си оди - и сега требало да не спаси , кога сите се тапа џонсон , требало да даде гол!
Е НЕ!
Баш ми е мило што ја извади топката надвор!
Не ви се потребни голови од тој што е брукан цела сезона!

BTW - За малце ќе заборавев : Гасперини , крв да сереш!
Напред Мунтари!Одлично одигра,вистински напаѓач,секоја чест!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Сега Морати ќе се изнервира и ќе му даде уште 3 утакмици и толку. :)

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Денес прочитав КУПЕР... едвај чекам ако ми веруваш.. го обожавав типот... кога губеше Интер ставаше се што има напаѓач од клупа... Знаеше да стартува утакмица со 4-2-4 формација.. Човек со "CoJones" !!! Не успеа во Интер затоа што ја имаше генерацијата на ГАМАРА, ШУТОС, ГЕОРГАТОС, ГРЕШКО... Со овој тим, со овие напаѓачи, ќе направи ПУЗДЕР :)
Јас Купер го памтам по одбрамбен фудбал се имаше и скарано со Роналдо за тоа .Дури овој наведе си оди заради одбрамбениот фудбал на Купер и беше на Морати да реши или Роналдо или Купер.
Имаше Купер играчи тогаш друг беше проблемот чика Моџи беше тогаш на власт.Роналдо,Виери ,Рекоба ги имаше тој 2002 но не бидна работата.

Kajgana Shop

На врв Bottom