Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде Франција! Паркер вајда ќе биде подобар во втор дел. И Батум слабо денес.
Што ти е бе, јас ли сум детенце, кој ме бараше мене кога губеше Германија, сакав да се пошалам на исти начин сега а ти се напнуваш.Мене баш ми е гајле дали тебе те радува ако тепа Македонија, битно Србија ти ја посраја, и ќе не гледате во Лондон.
И да поради Новицки навивав за Германија, но јбг потфрлија, но не се избрукаа барем ко вас фаворитите за медал.
А ти сега мислиш начека поволен момент па да ме наречеш амеба, тоа го покажува фактот дека боли дека сме подобри од вас и со вреѓање сакаш да го надохнадиш
чуството кое те тера да се скриеш у глувчја дупка и да не излезеш до наредното европско, за кое ќе играте квалификации!!!
И да, Македонија и Германија не играа во исто време, па да ја гледам Германија. На стрим ги гледав 70% од натпреварите кога имав слободно време. Носиш глупи заклучоци а мене ме нарекуваш амеба!!!![]()
Немој така, не има и такви кои заработуваат на мизеријатаСрбијо=Мизеријо
Најмногу до +7, моја потребаТепа вечерва Литва и тоа над 10 моја прогноза.
На србиве ниту Бо, ниту волкот неможе да им помогне.Дајте да смислиме некој виц за србиве ако изгубат утре 8. ќе бидат![]()