- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?acc=1&gameID=9818&lng=enШто направија јужниве со северниве?
http://live.fibaeurope.com/www/Game.aspx?acc=1&gameID=9818&lng=enШто направија јужниве со северниве?
У право си е Види Фотос за жал, од младиве браќата, кире и толку осве ако во надежи не ги сврстиме Симоновски и Димчевски или Јане Петрески кој не го ни земаа другото се све 30+.Од кај и ова? Моментално во Македонија најмногу надеж има токму во кошаркарсакта федерација и лигите почнувајќи од 11 години деца... Кире Николовски е пример како него има уште неколку што веќе на следно ЕП кајшто сме директно пласирани сигурен сум дека ќе имаме одличен младински потенцијал... Така беше и со Дамјан и со Војдан...
Што ти е бе, јас ли сум детенце, кој ме бараше мене кога губеше Германија, сакав да се пошалам на исти начин сега а ти се напнуваш. Мене баш ми е гајле дали тебе те радува ако тепа Македонија, битно Србија ти ја посраја, и ќе не гледате во Лондон.Бобанче, детенце.. Немој да мислиш дека ми е криво што Македонија е на врвот на Екс Ју Кошарката, предраго ми е, вакво чувство не сум имал никогаш кога се работи за Македонски национален тим, било кошарка, било ракомет, било фудбал итн... Ова е бајка, во најдобрите четири сме, со шанса да играме за Медал...
Во овој случај Србија е во втор план, ќе ми беше мило да се пласираа во полуфиналето, ама без Величковиќ, без Тепиќ и Рашиќ, Крстиќ под инекции, лоша организирана игра на самобендисаниот Теодосиќ, 10 изгубени негови топки, шут за три од каде сака и кога сака, и Шпанија со вакви проблеми не би влегла повеќе од ова... Имав надеж, го почнаа првенството добро, ама почнаа пехови со повреди, малку полош распоред на натпревари и толку... Србија скоро секое СП или ЕП е на врвот, да си гледаме сега Македонија, оти овој успех не се случува секое ЕП, сега па којзнае кога... Адреналин 100-ка... Ми е мило што живеам во време кога оваа наша државичка пишува Историја во кошарката, дај Боже да биде така и во другите спортови...
И да Бобанче, детенце, твојот ник само замачкува очи... додека Македонија на ова ЕП играше во почетната фаза, ти гледаше Германија на стримови... На ланското СП во фудбал, секој втор пост ти беше "Deutschland über alles" (за некој што незнае, "Германија пред се' ")... Ако Германија ти е пред се', тоа значи и пред Македонија, а ти најпаметен солиш памет на форум, WTF?...
И за крај, каде е Германија, нели ќе се бореше за медал? Избегнуваш да го одговориш ова прашање, се криеш како пи*ка... И сега начека поволен момент Србија загуби, па да напишеш некој пост... Амеба...
==========================================================================Што ти е бе, јас ли сум детенце, кој ме бараше мене кога губеше Германија, сакав да се пошалам на исти начин сега а ти се напнуваш. Мене баш ми е гајле дали тебе те радува ако тепа Македонија, битно Србија ти ја посраја, и ќе не гледате во Лондон.
И да поради Новицки навивав за Германија, но јбг потфрлија, но не се избрукаа барем ко вас фаворитите за медал.
А ти сега мислиш начека поволен момент па да ме наречеш амеба, тоа го покажува фактот дека боли дека сме подобри од вас и со вреѓање сакаш да го надохнадиш
чуството кое те тера да се скриеш у глувчја дупка и да не излезеш до наредното европско, за кое ќе играте квалификации!!!
И да, Македонија и Германија не играа во исто време, па да ја гледам Германија. На стрим ги гледав 70% од натпреварите кога имав слободно време. Носиш глупи заклучоци а мене ме нарекуваш амеба!!!
И со двете,но како што тргнала работата против Русите ќе играме.Со кој може да се носиме од Франција или Русија за 3то место?
и многу жали дека неможиме да ги видимеИгорче ја отече со Ред Фоксес.... од уста не ги вади, а и од очи