Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

ај го реметиме наваро вечер на фејсбук:pos:
Абе не му најдов страна. Само една има и тоа 16 фанови :pos:
Дајте ако има да му појдиме :sneaky:
Едит - уствари најдов една сега само не знам колку е веродостојна. Сепак да не си земаме грев на душа јас викам ако тепа Франција да му одиме на Сергеј Моња

Секоја чест за момците....
Машки изиграа,со срце....
Одиграа одличен меч,да беше било која репрезентација на местото на Шпанија со ваква реализација ќе ја растуревме...
Ама сепак против една ваква Шпанија,против еден Наваро-кој се ПОВАМПИРИ денес не се можеше....
Извадивме од максимумот МАКСИМУМ...
Ѕверови се нашите...
Одиме во битката за бронза,сигурен сум дека нема да ни избега...:)

Абе не му најдов страна. Само една има и тоа 16 фанови :pos:
Дајте ако има да му појдиме :sneaky:
Едит - уствари најдов една сега само не знам колку е веродостојна. Сепак да не си земаме грев на душа јас викам ако тепа Франција да му одиме на Сергеј Моња
http://www.facebook.com/labomba.navarro
35 Points!! La Bombaaaaa!!!!

cc so napisal ovoj gotov e :pos:

Ah Navaro Navaro.Sega li ti tekna da ti trgne sutot.Druga pesna ke se peese da ne bea tvoite poeni.Cestitki za nasite momci,se drzea sto se drzea i ne sum razocaran od nivniot nastap.Glavata gore i samo napred.

Прво секоја чест за Наваро:cuc: момакот играше извонредно. Второ им љубоморам на нашиве, кога ќе се вратат, ќе се утепаат од дуп*њ* пич*ња, особено близнациве !!!:D

Да ми извиниш, близнациве се бомбончиња, Војдан посебно, така да и вака и така ќе им се лепат девојки. И ја би ги... мммммммм

Честитки до нашите херои. Браво и аплауз дур не дојдат во Скопје каде што ќе бидат носени на раце!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom