Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

После турниров ако се пласираме на ОИ ќе треба директива да се спремаме за Лондон зошто 20 дена ќе биде само размакот.
Па тоа еден вид на подготовки ќе се сметаат.
Убаво би било турнирот да се организира во Борис Трајковски.
Ама којзнае, последниот таков квалификациски турнир беше во Европа, не верувам пак да биди.

@paugasol Macedonia were the strongest team that we played against

(еве сме како Македонија, Mission Trolanje - accomplished :pos: )

А од каде сигурно не е од твитер или фејсбук зошто не гледам ништо таму !

Ајде нека тепаат Французите па да им вратиме на Русите за неправедниот пораз !

Море нека се играат Квалификацииве за ОИ шо поскоро, доека сме вака напалени и на играчки и на навивачки план и доека трае еуфоријава !!
Нели железото се кали доека е жешко де...

Makedonska bajka nije završena. Ona i dalje traje i pričaće se dugo. Uostalom, Makedonija još može do pobedničkog podijuma. Čeka je borba za bronzanu medalju.

To, na ovom šampionatu, nije uspelo ni Srbiji, ni Hrvatskoj, ni Sloveniji, ni Italiji, ni Nemačkoj, ni Grčkoj...

А од каде сигурно не е од твитер или фејсбук зошто не гледам ништо таму !

Ајде нека тепаат Французите па да им вратиме на Русите за неправедниот пораз !

Не, не е на Твитер изјавено, во пост меч изјавата го кажал тоа, дечкото од кого ја копирав изјавава го пингал Гасол (ако имаш твитер знаеш што е пингање ова она :) )

Прво секоја чест за Наваро:cuc: момакот играше извонредно. Второ им љубоморам на нашиве, кога ќе се вратат, ќе се утепаат од дуп*њ* пич*ња, особено близнациве !!!:D

На твитер #EspMac, што зборуваат шпанците за мечот:

#eurobasket partidazo el #EspMac quien diria que macedonia iba a plantar cara a españa de esta forma!! navarro es de otro mundo IMPARABLE!!!

Одличен натпревар. Кој на светот би помислил дека Македонија вака би се спротивставила на Шпанија!! Наваро е од друг свет незапирлив!

Наваро сепак се опушти многу, бидејќи виде дека под кош има кој да ја фати било кој од браќава. Затоа толку шутираше, пошто знаеше дека ако не погоди, ќе ја фати топкава еден од браќава. Да го видам, кога ќе нема некој да ја фати топката дали би се опуштил толку.

Денес пак сум се изнасмеал со Игорче ко рeче:
Наваро денес 3/4 за три поени :pos:
(а тој не отепа 7-8 кладе :) )

Сега само да не паднеме психички против Русија/Франција и да освоиме бронза.За инат од другите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom