Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
23 август 2010
Мислења
39.607
Поени од реакции
115.079
До сеа не сум стаил со фаворитите коа сме играле дека ќе победиме, а предосеќав дека ќе тепаме и со Хрватска и со Грција и со Литванија. Ајде и денес не ставам, можда до тоа ќе е. Само нека победат. :)
Јас два пати стаив против нас, против Хрватска и против Русија и изгубив негде накај 1000че така да више никат не играм против нас, пошо ми се мава од глава увек. :)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ипак не треба да летаме у облаци. Играме против екипа која е класа и за Литванија... Според мене за разлика од Литванците каде многу зависеше од нас денес многу ќе зависи Шпанците колку ќе бидат расположени. Доколку успеат да ја играат нивната препознатлива игра пред се во нападот каде доминираат под кош браќата шансите ни се намалуваат. Нјабитно е што повторно влагаме без притисок и што покрај пораз повторно ќе бидеме во игра за медал кој би бил еднаков на златен.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Има некои информации дали ќе игра Гечевски денеска? :vozbud:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Јас два пати стаив против нас, против Хрватска и против Русија и изгубив негде накај 1000че така да више никат не играм против нас, пошо ми се мава од глава увек. :)
Ја да ти кажам вчера како сум ги заебал Србите!! Опнав 600 да тепаат и Русија ги згази! Сеа планирам да ги заебам и Русите пошо ме нервираат многу, ке опнам едно 500 за нив против Франција и ке ги закопам живи!!
До сега може да се пофалам дека го истумбав Хамилтон, му земав титула на Челзи и Федерер го симнав од трон!! Додуша за Челзи потрошив едно 10 000 ама го заебав за титула....:tapp:

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Шпанија не сфати многу сериозно,ќе играат како да играат против НБА ѕвезди.Вонсериски тим се,многу посилни од сите репрезентации на првенството.Неможеме и несмееме да излеземе и да играме кошарка со нив,мора да играме цврсто во одбраната и да се надеваме дека нема да им тргне шутот за три поени.Шпанците ако се разиграат нема што да бараме во ова полуфинале.Ама Македонците играат до цело срце и душа со желба за победа каква што не сум видел до сега.Сега сме во полуфинале нормално дека секоја репрезенција оди на златото,така и ние! Со малце среќа(срцето веќе го имаме) зашто да не ја срушиме и Шпанија и да го освоиме златото!

Што и да се случи на овој натпревар дали ќе победиме или ќе изгубиме со 50 разлика,момците за мене се херои,и видеата од натпреварите треба да се пуштаат на сите наши репрезентативци од било кој спорт за да НАУЧАТ дека за тој дрес треба да се даде 110 посто од силите!

Како и да е ние сме МАКЕДОНИЈА и одиме во финале!

K

kalimer0

Гостин
Ставив кога игравме со Литванија 500 денари и кога губеше Македонија го стуткав и го фрлив низ прозор (во куќа живеам). После го барав и го најдов :D

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ставив кога игравме со Литванија 500 денари и кога губеше Македонија го стуткав и го фрлив низ прозор (во куќа живеам). После го барав и го најдов :D
И...? Колку беше коефициентот?

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Некој некаква идеја, како да го обојам лицето без притоа да ми се здрви целото и да се распаднат боите? Пробав со темперните од внука ми се закоравува и паѓа бојата...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.607
Поени од реакции
115.079
Ја да ти кажам вчера како сум ги заебал Србите!! Опнав 600 да тепаат и Русија ги згази! Сеа планирам да ги заебам и Русите пошо ме нервираат многу, ке опнам едно 500 за нив против Франција и ке ги закопам живи!!
До сега може да се пофалам дека го истумбав Хамилтон, му земав титула на Челзи и Федерер го симнав од трон!! Додуша за Челзи потрошив едно 10 000 ама го заебав за титула....:tapp:
И ја би играл на Французите, остај Русите што немаат пораз доста лесни противници имаа до сеа, ја мислам дека Франција ќе ја стопи Русија без проблем. Имаш дозвола од мене да им стаиш пари :D

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
И ја би играл на Французите, остај Русите што немаат пораз доста лесни противници имаа до сеа, ја мислам дека Франција ќе ја стопи Русија без проблем. Имаш дозвола од мене да им стаиш пари :D
Биди сигурен дека ако ставам поише пари на Франција ке го јадат минимум 10 разлика!! Невиден малер сум за синглови!

Kajgana Shop

На врв Bottom