Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Навивачите што денеска требаше да тргнат имаат некои проблеми,ќе полетаат во 1 саат.Дали ќе стигнат на време да ги бодрат нашите?
kaunas airport вели
11:50 12:38 LLC3152 Skopje/Macedonia Baggage claim
Skopje Alexander the Great Airport вели:

LLC 3252 KAUNAS SMALL PLANNET AIRLINES LLC 08:35 DEPARTED 09:12

FB 8596
KAUNAS
BULGARIA AIR
13:10
DEPARTED 13:20

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
На сајтот на аеродромот во Каунас стои известување дека еден авион од Македонија веќе слетал, а уште 3 се очекуваат во периодот помеѓу 15-16 часот. Е сега, кој бил во првиот кој во четвртиот авион не се знае..

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Околу 20тина Чкембари сабајле заминаја за Литванија !!!
ИМА ДА ГРМИ ДЕНЕС НА ТРИБИНА !!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Има од сите навивачки групи еден авион,само прашање е дали ќе стигне тој на време?Што имаме од корист ако стигне прв тој каде што се новинарите и каролинчето?:)
Каква само несериозност..

A

Auditore

Гостин
И денес идеме на победа, но мора да одиграме со ладни глави, без притисок и максимална концентрација, ова е битка 'Давид и Голиат' и имаме реални шанси да ги победиме и Шпанциве со тактичка игра и како до сега вонсериска одбрана, истотака се надевам дека нема да имаме процент на реализација како против Литванија, мораме подобро да шутираме, како и да биде резултатот јас сум горд на оваа репезентација, како и да одиграат моето мислење и респект спрема нема никако да се промени.
ИДЕМЕ НА ПОБЕДА !

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.180
Поени од реакции
18.255
Јас го озмав како нај релевантен извор аеродромот во каунас. И он вика дека до сега стигнал 1 авион, а во периодот од 3 до 4 по Македонско време ке стигнат другите три.
Некоја информација колку е далеку салата од аеродромот ??
The airport mainly serves international passenger and cargo flights and is located in Karmėlava, 15 km (9.3 mi) northeast of the Kaunas city centre.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Ме интересира којзнае дали на плоштад кога иде преносот коментаторот е на муте или е пуштено ? бидејќи без киксевите на Игорче еден ден неможам да преживеам :) хахах
Пуштен е ама ништо не се слуша, бидејќи нели сега пуштаат класична музика за фонтаната.

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Се чуствувам нервозно како пред прв состанок. :)

Од една страна пораз ке ме боли најмалку од сите минати потенцијални порази,со оглед на тоа со кого играме и што постигнавме до сега а од друга страна победа ке ја тестира издржливоста на нашите срца и утрешната корисност на нашите грла. :D

Самиот факт дека со победа одиме во финале (леле кога го пишувам ова не можам да поверувам каде залутавме :D ) И се пласираме на Олимпијада како прв екипен спорт по 20 години самостојност делува неверојатно...40 минути од медал/Олимпијада...WE CAN DO IT!!!

МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА!!!МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА!!! МААААКЕЕЕЕДОООНИИИЈАААА!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И 20 струмичани има заминато уште вчера со комбе,некаде околку 14ч.Дај боже да не закаснат..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom