Шпанија - Македонија |1/2 финале|, 16.09.2011, 16:30 часот

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да се повтори утакмицата на Шпанија против Турција. Не знаеа главата кај им е.... За чудо не им беше денот постигнаа под 60 коша... За тројка беа очајни додека турците многу попрецизни....

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
дечки дали на некој му текнува како се правеше хорна од обична лименка и мало шоше кока кола ???
ја знаев порано ама сум забораил ми треба мало потсетување да си напраам една!
Го сечеш горниот дел од било кое шише дволитарско ( Кока Кола ), после капаче од омекшивач некој да биде дупло во дијаметар од отворот на шишето, го сечеш горниот дел од капачето и ќе гледаш да го поставиш под отворот на шишето мин 3 -4 см ... правиш дупче во капачето за да дуваш, го зацврстуваш со лепак или било што
и од исечената страна лепиш дел од балон добро затегнат и залепен, за да се познава отворот од шишето на него ... После свири и дувај до утре =)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Како ни било пишано така ќе биде !!! Ако Господ рекол да направиме уште еден подвиг ќе направиме ако не тоа е доста е и толку !!! Али оптимист сум и искрено верувам дека нашиве ќе ја гураат до крај и ќе биде неизвесно !!! Ајдееееееее Македонијооо

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Навивачите и официјално полетаа,со среќа нека им е па да ни донесат злато!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Излези Војдан, пресечи топка,​
додај до Влатче, погоди тројка,​
Пеџа дигни раце, висoко горе,​
една блокада и Гасол е доле!​

Алеа ле, Алеа ле, Алеа леа, леа ле​
Алеа ле, Але ле, Але леа, леа ле​

Излези Перо, право на тераса,​
Тоше е херој, а Бо е наша раса.​
Крени cи раце, Литванија е бедна,​
Европа клекна, Шпанија е следна!​

!!!!!!​

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Го сечеш горниот дел од било кое шише дволитарско ( Кока Кола ), после капаче од омекшивач некој да биде дупло во дијаметар од отворот на шишето, го сечеш горниот дел од капачето и ќе гледаш да го поставиш под отворот на шишето мин 3 -4 см ... правиш дупче во капачето за да дуваш, го зацврстуваш со лепак или било што
и од исечената страна лепиш дел од балон добро затегнат и залепен, за да се познава отворот од шишето на него ... После свири и дувај до утре =)
ја направив пријател со мала помош на јутуб.. фала ти сепак што се потруди..

момци ако имате на располагање балон, мала лименка и мало шоше од кока кола/фанта кажете - кој сака да направи хорна ( МНОГУ ГЛАСНА ) нека пише ! јас штотуку ја направив - фали само уште да се нацртам на лице и да се ставам на плоштад.. ајеееее подготовките почнааааа! напред македонијаааа

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Nema TV na rabota mi treba na net da gledam
http://www.ilemi.me/28017/1/Watch-Spain-vs-Macedonia/
Моментално е офлајн но ќе биде пуштен за брзо време !

Еве за секој случај и кои телевезии ќе ја пренесуваат утакмицата http://liveonsat.com/LJ_misc_fiba_uleb.php#
Еве и стримови од телевизии http://www.telesport24.com/

Ќе се снајдеш :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

If no one believes in you, everything you do is a positive !

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
ја направив пријател со мала помош на јутуб.. фала ти сепак што се потруди..

момци ако имате на располагање балон, мала лименка и мало шоше од кока кола/фанта кажете - кој сака да направи хорна ( МНОГУ ГЛАСНА ) нека пише ! јас штотуку ја направив - фали само уште да се нацртам на лице и да се ставам на плоштад.. ајеееее подготовките почнааааа! напред македонијаааа
дај ми линк ако можеш од youtube

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
До сеа не сум стаил со фаворитите коа сме играле дека ќе победиме, а предосеќав дека ќе тепаме и со Хрватска и со Грција и со Литванија. Ајде и денес не ставам, можда до тоа ќе е. Само нека победат. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom