- Член од
- 7 септември 2011
- Мислења
- 122
- Поени од реакции
- 48
Abe za sto se tepale u avion ovie navijacive, ima informacii?
Поради нерасчистени приватни проблеми меѓу некои...Abe za sto se tepale u avion ovie navijacive, ima informacii?
Пошто повеќето прв пат влегле во авион, од возбуда.Abe za sto se tepale u avion ovie navijacive, ima informacii?
Да а?Мислам дека не е ова тоа знаме големото (не сум сигурен) туку ова од бајраков
кое припаѓа на Комити.
Ако може нека потврди некој. Ова нема шанси да ја опрекрие цела трибина
Кажав и претходно која е причината...
Не бе, голем дел од овие се присебни, а и Жути кој реално тука е задолжен за редот ја смирува ситуацијата. Другиот дел... Ама сепак не била до тој степен ситуацијатаУууу лошо било ова со навивачите. Како шо има таму лабилни будали лесно можеше да се случи општа тепачка со обезбедувањето и да наебат и тие и ние и репрезентацијата...ама за среќа се добро се заврши
А Шпанската репрезентација се аматери кои не знаат да анализираат игра?Комплетна анализа на нашата игра, лошо е ова да дојде до очите на некој од шпанската репрезентација
Па мислам дека не се караат за ова знаме, пошто после го дигаат тоа сдругото...Да а?
Пази кај е нашево знаме кај се нивните навивачи !!! Мене ми личи на она од Борис Трајковски што е 100x100 метра
Нормално дека не се но овде се им е сервирано сакав да кажам.А Шпанската репрезентација се аматери кои не знаат да анализираат игра?
За малку да изгинеле Знамето не смее да се даде по никоја ценаЕве како изгледала борбата за знамето со обезбедувањето.
http://www.press24.mk/video/sport/video-obidot-na-obezbeduvanjeto-da-go-odzeme-znameto-od-navivachite
За малку да изгинеле Знамето не смее да се даде по никоја цена
Значи оваа слика е 30 секунди пред она кога почна Игорче да кажува дека на тирбините имало инцидент !!! Не преовеличувам но ти реков гледај кај се нашите а кај се нивните фанови ... а тоа значи дека сакале да го пуштат на трибина кај што се и литванските навивачи !!! Зар мислеа дека они ќе го пафтаат нашето знаме? Во никој случај не споредувам дали они биле ангели а ние дивјаци ... објаснувам дека кога идеш да бодриш некого на натпревар не е сигурно со ставот "ајде идеме на терен". Секогаш треба да се стремиме да бидеме подобри од другите а не идоли да ни бидат Балканските навивачки групи кој убиваат луѓе на трибини !!!Па мислам дека не се караат за ова знаме, пошто после го дигаат тоа сдругото...
Кажав од снимки неможам да видам убаво, има форумџии што биле таму па нека кажат...
Незнам зошто преувеличуваш работи? Демек ние дивјаци, они култруини луѓе, па као сме смееле да дигаме толкаво знаме. Па не се будасли нашиве да го дигнат ова знаме во дел од гледалиштето кај што има публика.
Сите знаеме која е причината зиошто не давале да се крене знамето