Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

М

Мартин`

Гостин
Премногу неморално беше меѓу деца да шетам така (ќе ме затепаше некоја мајка), па компензирав со кратко суќниче и само знамето околу градите, кој виде виде :vozbud:

А да, и кај лавот пред фонтаната, имаше Мерлинка момент :icon_lol:
Мислам се‘ е кажано, постирано и да не се повторувам.
Е сега, да не искочи политика, пошто не е, си пеам ја на плоштад испод фонтаната, и одеднаш почнува огномет, профи стејџ, дополнително запалување, и откако заврши, глеам се тргаат луѓе си викам шо е работа, и оп, Грујо пред фаца ми се појавува и ми пружа рака :pos: И ме стави ептен во тесно, не може да не пружиш во таква ситуација :icon_lol: И така, се поздравив со Грујо, ептен блажена фаца имаше чоекот, и си мислам после остварениот директен личен контакт да му побарам карти за полуфинале :icon_lol:
Оп оп, чим и Грујо те забележал сигурно било нешто многу жешко :pos::pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.290
Поени од реакции
113.337

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Игорче има нешто во него натприродно!!! Приметивте 5 минути пред крај вели - добро би било Антиќ да погоди една тројка- и веќе следниот наш кош е тројка од Перо Антиќ!!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Педериве од плусинфо ,поранешни новинари во идиотиските весници Шпиц и Време мора да расипат атмосфера..
:tapp::tapp:
Што има врска од кој весници се кога е тоа точно и кога отидоа таму пијандури! Нема ништо подобро од објективно информирање! Да не требаше да прикријат?
Главите нека си ги искршат, мене ме интересира само Македонија и кошаркарите како ќе изиграат!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Оп оп, чим и Грујо те забележал сигурно било нешто многу жешко :pos::pos:
Вајда е на танга била само како што рече дек ќе направи ако Македонија победи

Не за џабе ја забележал Гујо :pos: :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.290
Поени од реакции
113.337
Јас мислам дека ако не му дадат и на Игорче медал како и на кошаркариве, ќе собирам потписи низ цело Скопје за да му се додели и на него еден медал. Мора да биде одликуван овој човек кој за целово европско првенство ни го продолжи животот на сите за 10 години. Со еден збор ЛЕГЕНДА е :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мислам се‘ е кажано, постирано и да не се повторувам.
Е сега, да не искочи политика, пошто не е, си пеам ја на плоштад испод фонтаната, и одеднаш почнува огномет, профи стејџ, дополнително запалување, и откако заврши, глеам се тргаат луѓе си викам шо е работа, и оп, Грујо пред фаца ми се појавува и ми пружа рака :pos: И ме стави ептен во тесно, не може да не пружиш во таква ситуација :icon_lol: И така, се поздравив со Грујо, ептен блажена фаца имаше чоекот, и си мислам после остварениот директен личен контакт да му побарам карти за полуфинале :icon_lol:
Блажена и тупа фаца џоа мисир шо викаат кавадарчани :icon_mrgr:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
топка за македонија ајде уште 33 секунди ќе ги тепаме??? хахах:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom