PES 2012

• Креатор на темата kpb
  • Време на започнување

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.908
Поени од реакции
6.998
не бе нишо не е сменето, подобрени се само AI.
Ама прашање е чие AI? Тоа на компјутерот за да може уште полесно, понервозно да те плеска :pos: или твоето за да можеш колку толку да му парираш?

A

Auditore

Гостин
Ама прашање е чие AI? Тоа на компјутерот за да може уште полесно, понервозно да те плеска :pos: или твоето за да можеш колку толку да му парираш?
На компјутерот, но тоа е добро, барем според мене.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Добро е што треба да се помачиме да постигнеме подогок, но ретардирано е што пак може да те дрибла било кој играч! Покрај голманите, тоа требаше да им биде секундарна цел, да се поправи. Не е нормално. Не е толку застапено ова колку на првото демо, но пак иритира.

Голманите се подобрени, но минимално. Исти се ко на 11, ништо посебно. Нивните движења се скоро исти, им треба сериозно менување, ама тоа здравје наредна година.
Фаулите се пак идиотски. 90% се со предност. Треба ова да е сведено на минимум. Не секој фаул е со предност.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Заборавивте изгледа дека е забрането постирање торенти на форумов.

A

Auditore

Гостин
Заборавивте изгледа дека е забрането постирање торенти на форумов.
Ах се извинувам, но мислев дека не е пиратерија па може, како и да е.
Инаку 12ва иста како 11ка иако не сум ја играл, неможев да играв утакмици, после ќе играм па ќе пишам коментари и што ќе играм оваа година.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Сега само што играв (за жал на РС пошто уште го нема демото за xbox по торенти) и ова можам да го заклучам:

- Боље е од 2011
- За графиката неможам ништо да кажам пошто досега немам играно на РС 2011 така да глупо е да споредувам, додека не ја изиграм на конзола ништо....
- Одбраната е супер
- Движењата на играчите се одлично подобрени
- Реакциите се многу пореални и одлично направени
- Голаманите се мање више исти ко на 2011, таму треба да се работи, у 10та мин. ми киксна и примив гол за глупости, но боље се од првото демо
- Во нападот играчите МНОГУ подобро се распоредуваат и отвараат, со тоа со прават подобри акции
- Одбраната на противникот е подобрена со што станува играта поинтересна
- Нафрлувањето е ФЕНОМЕНАЛНО
- Off the ball control е многу јака работа
- Teammate control тешко ми иде ама јако е и многу корисно
- Фаулите баш не ми се свиѓаат, треба да биде по строго малку
- Ми се допаѓа новиот начин на одбрана, иако е тежок на почеток, лесно се учи
- подавањата и шутевите се многу по реални
- ПЕНАЛИТЕ конечно се нормални!!! :))

Се на се мислам дека ПЕС 12 е добра игра и дека ќе се игра годинава, можеби можеше повеќе да се работи, но и ваква како што е знам дека ќе ја утепам од играње, како и 85% од другите кои играат спортски игри, без разлика дали ја фалите или кудите, едноставно подобро нешто нема во моментот, со оглед на разочарувањето од ФИФА вчера.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.749
Поени од реакции
52.705
Јас ја поиграв на иксбокс прееска. Фифа фан сум, и одсекогаш ПЕС ми била одбивна, но решив да го пробам демово од денес. Интересно изгледа. Не сум играл ПЕС од 2006та. Мислам дека ќе и дадам шанса годинава.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
Јас ја поиграв на иксбокс прееска. Фифа фан сум, и одсекогаш ПЕС ми била одбивна, но решив да го пробам демово од денес. Интересно изгледа. Не сум играл ПЕС од 2006та. Мислам дека ќе и дадам шанса годинава.
А кај ја најде за иксбокс?? Имаш голд мембершип? Ако имаш линк некој пуштај жити се, се утепав од барање :)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Дали знае некој кога ке искочи демото на Пес12 за Пс3?

A

Auditore

Гостин
Изиграв една утакмица Баерн - Интер пред малце и мора да потенцирам неколку работи:
* Со ФИФА 11, ФИФА беше во водство и ја играв цела година и воопшто не сум упалил ПЕС 11.
* Поради ова погоре неможам да правам споредба на ПЕС11 и ПЕС12, тоа очекувам да го направите вие и да ги потенцирате подобрувањата, само можам да кажам дека менито е исто, толку знам.
* Демово е добро оптимизирани и за разлика од ФИФА12, на иста резолуција и ефекти играта се одвива глатко без најмало сецнување за разлика од ФИФА кој знае да оре на моменти.
* Ми се допаѓа графиката.
* Ми се допаѓа тоа Off the ball control или како беше, и она да контролираш соиграч.
* Слободните удари се добро направени.
*** Мислам дека оваа година ПЕС12>ФИФА12 ***
Очекувам нешто слично и од вас, со повеќе критики(негативни и позитивни) и многу многу споредба со предходна ПЕС, и дали е подобрена, кога веќе е јасно дека ФИФА12 ја јаде.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Добро шо кој кур играчите сами ја додаваат топката ?

Kajgana Shop

На врв Bottom